Skönt..

På förmiddagen kom mina grabbar hem och det var så härligt att se dom. Mycket pussande och kramar blev det. Gått ut med grabbarna och med vår hund Donna och det var skönt tycker jag.

Börjar känna mig lite bättre men har fortfarande ingen känsel i högra örat. Tinnitus har jag tyvärr än och det är så jobbigt ibland. Fattar inte hur jag kunnat ha tinnitus förut för nu är det en evig plåga för mig just nu. Förr kunde jag styra min tinnitus men nu kan jag inte ens göra det. Hoppas det avtar om några dagar annars vet jag inte vad jag gör.

I morgon kommer mina flickor hem från småland och jag längtar efter dem så mycket. Det är redan vår hos mina föräldrar och flickorna retar mig när de ringer och visar hur grönt det är och att solen skiner strålande.
Lite fräck av dom men man ser åtminstone snön smälta här hemma och det tar säkert inte så lång tid tills vi får vår här också.

Önskar er en skön helg alla mina kära blogg läsare.

Addie

Kommentarer
Postat av: ElinLeticia

Fan vad ballt är det verkligen sant?!!! Vilket otroligt sammanträffande. Jag opererades förra onsdagen, alltså den 29 april. Inkoppling den 3 maj så du kommer få ditt en vecka tidigare. Min tinnitus försvann nästan med operationen, men har fortfarande ingen känsel i mitt öra. Jag måste fråga? Vann inte du en skrivartävling för hörselskadadesförening i sthlm runt 1996. Jag vann åldersgruppen upp till 15 år och jag tycker mig känna igen ditt namn därifrån?

2006-04-07 @ 21:22:28
URL: http://elinleticia.blogg.se
Postat av: Fia

Oj, stackars er som missade bussen.. Hoppas att ni inte behövde vänta länge på nästa buss, men tur att ni hann med bussen hem. Jaså, kul att Channie gillar mina pojkar. :D Ja, bra att veta att det finns någon som gärna passar dem. Det är inte aktuellt just nu. :) Ha en skön helg och så ses vi någon dag. kram

2006-04-07 @ 21:36:38
URL: http://supermamman.blogg.se
Postat av: Ingela

Härligt komma hem till kidsen igen, förstår du längtat efter dem men samtidigt skönt o få rå om sig själv lite. Det behöver man!

Hoppas tinnitusen lugnar ner sig snart.

Pösss

2006-04-09 @ 09:10:33
Postat av: oscarH

ramlade över din blogg idag, väldigt intressant att läsa den och jag får säga att jag oxå hoppas att din tinnitus minskar snart.

2006-04-10 @ 23:19:00
Postat av: Caroline

Hejsan

Hittade din sida genom en länksökning, och läser att du precis gjort CI-operation! Själv fick jag CI nov 2004 och blev uppkopplad 12/1-05, har alltiså haft ci drygt 1år nu.
Hoppas det går bra på uppkopplingen 25 april!

Kram Caroline

2006-04-12 @ 21:26:14
URL: http://ci-carolinestenborg.se
Postat av: Pertti

Hej,
Vet någån om akustik neurinom opererade har egen förening.
Är tacksam på svar.

2007-02-07 @ 15:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0