I Stadsbliblioteket!

Sitter nu i Stadsbibliotek bland böcker och datorer och väntar på att lektionen ska börja. I vår läser jag Engelska B och Svenska B på distans på City Akademien. Tycker det ska bli spännande och hoppas klara mig i båda ämnen så jag kan vidare läsa på högre nivå.

Att studera tar så lång tid. Vägen för mig är lång som har läst utomlands och måste hitta luckor där jag kan läsa vidare på högre nivå. Jag vet inte riktigt vad jag vill läsa men det lutar sig åt läraryrket eller kanske vill jag läsa statskunskap och sedan arbeta med politik?.

Jag gör det som vinden för mig och följer med mina beslut.

Spännande att se hur det kommer att gå...

Addie

Kommentarer
Postat av: Cokoris

lycka till med pluggandet. var hittar du all enegri och krafter?? jag har ju noll barn hemma och orkar knappt pluigga å jobba paralellt, du har ju mycket mer än så. hihihi kraaammen på dig vännen

2006-01-24 @ 13:54:39
URL: http://cokoris.blogg.se
Postat av: Anna

Ja jag langtar ibland att plugga.. Denna dagen jag flyttar hem till sverige sa ska jag nog borja plugga. Vill ju garna plugga pa universitet men jag antar att jag maste nog lasa mig in mer pa komvux och oka pa min betyg som passar in.. det ar ju ett tag sen jag avslutade min studier.. :-) Kram!!

2006-01-24 @ 15:43:10
URL: http://nordgold.blogg.se
Postat av: Anne-Maj

Jesus så du har klarat av A och jag är ännu på A hihihi... Nu fick jag svaret: City akademin, ska kolla den...Funderar att läsa B till hösten då det ingen blir nån B på ett tag hos Västanvik fhskola.

2006-01-24 @ 17:23:45
URL: http://anne-maj.blogspot.com
Postat av: Camilla Jansson

Hejsan! Kul att hitta andra som har plugglust, jag har inte fått tillbaka min ännu men skaparlust har jag i alla fall!
Kramis och plugga på!

2006-01-24 @ 20:22:46
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: Addie

Så länge man klarar hemmet, bar, skola o jobb och vet hur man ska ta vara på tiden så klarar man även med studierna. Har man viljan så går det prima.

Addie

2006-01-27 @ 09:05:45
URL: http://www.addiswa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0