äntligen funkar min dator...

Sitter här och är nöjd med att datorn fungerar igen efter en ganska lång tid. Vi i familjen hade vår dator på kontoret och den kraschade till slut efter all slit som ungarna leker, spelar och hämtar.

Det är rätt irriterande att ungar inte fattar att man inte kan göra vad som helst med datorn och trots att man har tjatat o sagt att inte spara en massa bilder eller spel eller så, så lyssnar de inte. Nu hoppas jag åtminstone att de lyssnar bättre när man fixat datorn igen.

Äntligen slipper jag låta dem använda laptop nu är det bara jag som ska ha den och det är ju egentligen jobbets så man ska nog inte låta ungarna ha den här lilla. Har redan märkt hur mycket de har samlat på och ska nog ikväll fixa o rensa så mycket det går.

Jag frågar mig fortfarande och flera gånger hur jag som liten i flickornas ålder klarade utan dator. Tycker att flickorna är så fastlimmade här och det är inget annat som gäller förutom den förbaskade datorn..

Suck suck kan jag bara säga..

Trevlig kväll o afton!

Addie

Kommentarer
Postat av: Tiny

Tack Sötis för idag! Vet du om att du var riktigt snygg i dina kläder idag! Tänkte säga de flera gånger men så kom ngn av ungarna och avbröt mig! haha..
Kul och se!!

Ja det stämmer det där med datorn - men e man bättre själv??? :p

Haha, dessa kommentarer som du skrev om va prinsarna dina snakkar om! hihi... Ja Emina är lika hon - kommer med så lustoga kommentarer iböand att jag skrattar otroligt! hihi..

Nu ska jag sova - e jättetrött!! :o
Smakk på dej!!

2007-02-21 @ 19:41:57
URL: http://cerine.blogg.se
Postat av: Anne-Maj

Du får gömma din dator:-) Nu blev jag nyfiken på vilka kläder du hade på dig, eftersom Tiny tyckte du var fin. Du var fin på dumburken också:-) kram

2007-02-21 @ 21:36:29
URL: http://anne-maj.blogspot.com
Postat av: addie

Tine: Tack för din fina komplimang om mig och jag tyckte att jag var pi enkel klädd hehe..

Anne-Maj: Jag hade en stickad tröja o blå jeans och ja jag var som jag tycker enkelt idag...

2007-02-21 @ 22:05:45
Postat av: Camilla

japp och hur f_n klarade vi oss utan mobilen då??? ;)
Kramis

2007-02-22 @ 12:21:34
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: Maria Bra

Förstår dig. Samma med oss, våra flickorna älskar datorn men vi har reglar här hemma så det fungerar jätte bra och jag slipper tjata på flickorna.. Hoppas att de följer reglar så länge de bor hos oss :) Kramm på dej !!!

2007-02-22 @ 17:00:57
Postat av: Räkan

Ja, precis som Maria Bra sade. Vi har regler för mina små syskon, tex vi har skärm-fritt(tv & datorn) 2timmar (både före och efter)när barnen är hemma från skolan och ska sova. Dem får använda högst en timme dataspel o internet 30min per dag. Det fungerar bra så länge när vi har överensen gemenskapen men jag brukar vill försöka lockar syskonen till vanlig bordspel där kan vi spela gemenskapen.

2007-02-23 @ 10:01:55
URL: http://raakan.blogg.se
Postat av: Ingela

Jadu hur klarade vi oss utan mobiler, msn och webcam o bildtelefoner o allt sucka.
Nu har vi fått bildtelefon hemma osså jihaaa! :) Slipper släpa hem min fr jobbet o knäcka min taskiga rygg ännu mer.

Ja kids kids, man får vara glad om man får 5 minuter på kvällarna. Märks att Erica inte är hemma nu :D :D :D

Puss

2007-02-24 @ 18:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0