Att skriva blogg

Sitter här och funderar på varför jag blir så låst i tanke på att skriva blogg. Jag avundas så många som är så bra på bloggandet att jag funderar på om det är något för mig eller inte.  Jag ser att jag inte blir så aktiv med skrivandet och att det tar flera dagar eller veckor. Dels kan det bero på att man jobbar mycket och att barnen tar all min tid. Jag älskar att skriva ner mina tankar som jag gör med mitt skrivblock här hemma och jag tror att det är lättare då man vet att andra inte läser den. Tycker att jag utrycker mig på bättre sätt där än att jag ska utrycka mig inför alla.

 

För en tid sen var Perspektiv hemma hos mig för att göra ett reportage om min CI och jag tyckte det var ganska svårt. Jag utryckte det inte på så naturlig sätt som jag gjorde när jag skrev här på bloggen eller i min lilla dagbok.  Funderar på varför det blev så, men trots det blev jag relativ nöjd med reportaget som perspektiv visades senare.

 

Approp det att man skriver i blogg kan det vara flera orsaker till att man känner en begränsning att skriva här. Hur många ögon tittar förbi hos mig och läser vad jag skriver? Alla kommenterar inte och jag kräver inte det men det kan vara irriterande att uppleva så här:

 ” Jag har läst din blogg och jag tycker det är intressant” ” kul att läsa din blogg och ber om ursäkt att jag inte kommenterar det” ”vet du att jag brukar läsa din blogg och jag tycker du skriver intressanta saker ibland” 

Det är några av de kommentarer jag får höra när man träffar bekanta i olika sammanhang och många av dem kommenterar inte ens. JAVISST jag skriver offentligt och alla har rätt att läsa och det är ju jag som hamnat i den situationen men???.

 

Ibland funderar jag på om jag skriver tråkigt eller slösar min tid med det här, det är ganska svårt. Det kanske är därför jag inte är så aktiv att skriva som så många gör.

 

Ska fundera om jag ska fortsätta med skrivandet eller inte.

 

Ha en bra vecka

 

Addie


Kommentarer
Postat av: Linn

Likadant upplever jag det många gånger! Finner det nästan på gränsen till irriterande ibland. Herregud, om jag nu "bjuder på nöje" och vissa läser det jag skriver så ofta, kan de inte knappa på ett par tangenter och glädja mig med en rad eller två? Suck.

2007-02-20 @ 09:37:57
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Anne-Maj

Jag håller absolut med dig!!!! Hörande är... förlåt mig... mycket bättre. Därför har jag inte lika stor lust att vlogga numera. Sen vet jag folk som läser min blogg men säger inte, sen finns det andra folk som kommer fram och säger att dom läser min blogg, men vaddå kommentera? Men vi måste förstå att dom är helt rädda att skriva kommentar. jag minns själv förut hur läskligt det var att skriva öppet. Bloggfenomen är något nytt som alla håller på att lära sig att handkas med. Sen tror man att man måste lämna ut sig helt hållet. Människor har svårt att skilja på sak och person. också. Kram

2007-02-21 @ 14:29:19
URL: http://anne-maj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0