Kära läsare

Att man inte har bloggat på ett tag så är det nog för att jag tycker det är svårt att tänka och komma på vad man ska skriva. Jag är imponerad på de bloggare som bloggar varje dag och alltid är så kreativa och vet vad de ska skriva om. Många som jag besöker borde bli journalister eller författare, den egenskapen har inte jag och då blir det ganska långt mellan för mig att skriva här.

Jag är säker på att ni besöker mig ofta eller då och då eller mindre nu när jag inte skriver så ofta. Familjen tar min tid och kraft och det är ju ofta att man är trött efter alla aktiviteter och jobb och inte får en fungerande hjärna att komma på vad man ska skriva om.



I helgen var jag i Leksand och föreläste till tolklinjen om hur det kom sig att jag ville CI operera mig och hur processen gick och vad som hänt efteråt. Det var väldigt länge sen jag föreläste så man var jätte nervös men det gick jätte bra och många rekommenderade mig att jag ska åka runt och föreläsa om min CI och mina tankar. Jag tar upp både bra och positiva saker när det gäller CI och jag tar också upp kampen om hur viktigt teckenspråket är för barn och unga som äldre CI opererar sig. Jag räds inte åt läkare eller personer som säger att det är bättre att inte teckna och använda talet mer och det kan jag rak på sak säga ifrån och argumentera. Efter föreläsningen satt jag och funderade på om jag ska åka runt och föreläsa det kanske är något för mig så får se hur det blir.

Just nu njuter jag bara av att se snön och kylan och att äntligen får man känna att det är vinter. Jag oroar mig dock att vi får en dålig vår och sommar men än så länge ska jag bara njuta av och ha roligt med barnen, åka pulka, gå ut och grilla och ja bara njuuttaa avvvvv…

Ha sköna dagar nu i vinterkylan önskar jag eder alla kära bloggläsare.

Addiswa

Kommentarer
Postat av: Anne-Maj

Det är skönt att läsa att det gick bra för dig. Du kan bege dig ut på turne:-) Kramar

2007-01-24 @ 19:15:26
URL: http://anne-maj.blogspot.com
Postat av: Camilla

Japp det är härligt med vinter nu! Bra att utnyttja dina erfarenheter till att sprida till folk som undrar hur det egentligen är!
Kramis

2007-01-27 @ 14:06:41
URL: http://rainred.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0