Ont...

Min lilla öra är så ööömmm


Frågar mig själv tusen gånger om det är värt den plåga som jag har just nu. Jag minns faktiskt inte om jag hade så ont för två år sen när jag CI opererade mig. Jag har nog den typen av smärta att jag lätt har så ont och jag kan tala om att ETT ENDA hårstrå man drar från mitt hår gör SKIT ONT!!!!..

Just nu är:



min bästa kompis för den tar jag var 4:e timme  och jag blir gladare efter jag tagit tabletten.  Hoppas bara jag inte blir så beroende av den sen!!


Första gången jag CI opererade mig var på högra sidan och nu är det på vänstra och eftersom jag är vänsterhänd så kanske det är därför jag känner plågan ännu mer?! vem vet!!!..

Jag har svårt att sova och min ansikte ser ut som en alien nästan!! Skojar inte - den är svullen på vänstra sidan och jag klarar knappast se mig själv så ful som jag är!!!..

Trots allt biter jag ihop och vet att jag snart mår bra och inte känner av smärtan och istället ska tänka framåt och vet att jag snart blir den glada Addie igen.

Men vet ni --- det är så svårt att vara lugn - jag kan knappast sitta och jag vill göra saker o fixa o trixa så hur ska jag lyssna på mig själv?? Hemma i en vecka kommer jag vara från jobbet och hur tror ni att jag är mot mig själv? sitter och vara den snälla Addie eller den envisa Addie som vill fixa saker i hemmet?

Trots allt önskar jag er en trevlig helg!

Addie


Kommentarer
Postat av: Järnlady

Var snäll tös då!!!

Tips: köp pocket "Ps jag älskar dig" - Snyft och skratt, läsvärt!

Krya på dig och PUSS

2008-09-26 @ 19:47:52
Postat av: Tiny

Vill du ha besök? :) :p

2008-09-26 @ 22:29:37
URL: http://minds.blogg.se/
Postat av: Ullis

Kramar om dig!! vet precis vilket "helvete" du går igenom nu...Tack för pratstunden imorse....Kraaam

2008-09-27 @ 09:12:47
URL: http://allmogen.blogg.se/
Postat av: Iréne K

Usch, önskar jag kunde va hos dig! :*

2008-09-27 @ 09:58:43
Postat av: maria bra

visste inte, du har inte berättat för mig.. om du har berättat för mig så har jag tänkt på dig den speciellt dagen och att smsa dig osv.. kram kram

2008-09-28 @ 16:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0