Mina grabbar...

Som ni vet är ju mina grabbar lite helvilda av sig när de är tillsammans. Nu har jag haft Colin ensam i en vecka och tog med honom upp till Piteå medan lilleman Yannick var hos sin pappa. I dag bytte vi killar och nu har jag Nick och Colin hos sin pappa.

Jag tror det är första gången de är borta så länge från varandra och det behövs. Nu ska jag bara spendera min tid med Yannick och vi göra något kul tillsammans och ser verkigen framemot att ha alla mina stunder med Nick.

Det har snöat i Örebro och då ska vi nog passa på att hitta en backe och åka pulka och vem vet om vi också tar en sväng till Gustavsvik och badar.



/Addie


Kommentarer
Postat av: Catharina

Jaa Syskonen behöver från varandra ibland. Imorgon åker jag med min yngsta buss till Stockholm och blir borta i två dagar.. Skönt det är bara vi två.. mamma och dotter. Vi skall till globen på måndag och titta på Disney on ice. I okt var jag och min äldsta på globen och tittade på HSM on ice. Det kändes skönt bara vi två.

Njut av den tid med Din son. :)

God fortsättning på det nya året Kraaam

2009-01-03 @ 17:26:20
URL: http://caromira.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jättebra att ni kunde göra så, det kan vara skönt för grabbarna att vara i från varandra ett tag och du får en chans att umgås med en av dem helt själv oxå.



Puss!

2009-01-03 @ 21:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0