Vissa av oss har dolda talanger!

Ibland glömmer vi bort att många där ute har dolda talanger. I vår famlj hittade vi en liten kille som faktiskt har en talang.

Yannick är en kille som har så mycket energi. Han har svårt att lyssna och gör saker som inte alltid är det bästa.
Visst är han en kille som också har charm och ett leende som man smälter för, kan vara lugn ibland.

Men nu har vi Louis här och Yannick älskar att vara med honom. Han har visat sin talang och det är otroligt med
tanke på hur vild Nick är och har svårt att lyssna och ofta larvar sig så är han stolt över vad han kan och berättar det stolt för många av oss.

Nick är nämligen duktig på att prata Engelska och han har lärt sig mycket på så kort tid sen Louis kom hit för snart en vecka sen. Han förstår Louis jätte bra och han svarar automatiskt på engelska och det är ju helt otroligt. Nick är så stolt över det och han berättar för alla om Louis och till och med sa dagis personalen att Nick ville visa var USA låg och vilken flagga de har och det gjorde han nämligen i måndags. Enligt personalen var han så glad och bad alla att sitta och lyssna på honom och till och med sa han några ord på engelska.

Jag tycker det är roligt och jag uppmuntrar honom mycket. Colin har mer svårt att förstå engelska och tycker att språket är svårt och han har till och med sagt att det är ett konstigt språk. Så nu ser man lite skillnad på bröderna, Nick har språkbegåvning medan storebror Colin har bollsinne för all sport han än provar så lär han sig som blixen.

Ha en skön höstdag!


Kommentarer
Postat av: Fia

Kul att Nick talar engelskan bra :) Ja, mina pojkar är 2 helt olika individer, det är kul tycker jag. Förstår inte hur det kan bli så när de är nästan lika gamla och lever i samma familj. :) Edwin är den som har bäst bollsinne och är lugn av sig, medan Hugo verkar vara mer kreativ och klumpig och springer mycket :) Men de är lika go, de 2. Hihi.



Spännande och se sen vad det blir av med dina och våra pojkar sen när de blir äldre. :) kram

2009-10-22 @ 08:02:51
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Anonym

albin är likadan. noll intresse av sport men älskar språk. kramar

2009-10-22 @ 16:37:32
Postat av: Maria

ja stämmer.. Samma med mina 4 barnen har olika egna personlig, men svårt att hitta är min son Albin, han har "hemlig" hobby, Laura gillar inte dockor när hon var liten, fortfarande nu leker hon inte med dockor, konstigt va ? hon tycker mest om sport något sätt ??..

2009-10-22 @ 20:05:00
Postat av: Iréne T

Härlig läsning! Och skönt hitta talanger inom barnen! Vi utforskar också ungarna här vad de har inom sig, spännande! Få framhäva och uppmuntra och stödja!

Kram på er allesamman! Ni är unika! HUGS!

2009-10-22 @ 20:35:33
Postat av: Fru Nordin

ingtressant...

Kul att ni har upptäckt att han har de kanske lite lättare för andra språk, det är ju ngt jätte positivt... kul..



/M

2009-10-22 @ 20:45:28
URL: http://litenmajja.blogg.se/
Postat av: Rosi

Tack.. ja jag köpt den i marieberg butik heter dimoda. där finns 3-4 olika text.. alla är jätte fin text.. jag är så nöjd.. kramkram

2009-10-23 @ 23:19:16
URL: http://strandbergljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0