I Veckan!


Bild: Google

Jag är inte så van att min schema är tomt och att man inte har så mycket att göra. Veckan har gått fort och jag har gjort lite ärenden. Men jag är van att se en fullspäckad schema som nu inte är det längre.

Lämna pojkarna varje morgon och att slippa stressa är något jag gillar, även om jag känner att när jag ser folk gå till jobbet så har jag blandade känslor för jag gillar egentligen inte tanke på att jag ska gå hem och sen göra små saker som man behöver göra.

Hemma har det varit relativt lugnt och jag har ringt olika ärenden som är viktigt för mig och familjen.

Hann med danspass och det kändes så bra

Jag försöker få ordning och reda hemma, men har lite svårt att komma igång och gör det snart.

Jag har varit på återbesök hos hudkliniken eftersom jag har en stor fläck som växer hela tiden på min rygg - har inte berättat det tidigare för kände som det är lite privat, men nu är det ok att berätta det och fått besked att det inte är något allvarligt och ingen cancer eller så, men att man inte vet riktigt varför fläcken växer så snabbt. Man har inte hittat vad som är fel och nu har jag fått en massa recept att hämta ut för att testa och se om fläcken försvinner. Återbesök i maj.

I morgon ( fredag) ska jag och Nicks pappa ha möte med BUP för att diskutera om Yannick och jag är så glad att någon tar tag i det här och att det blev snabba ryck. Jag hoppas att mötet leder till något så att man kan utreda honom snabbt. Han börjar ju i skolan i höst och jag tycker det är så viktigt att han ska få den hjälp och struktur som han behöver.

Veckan har gått fort och det blir nog en lugn helg för min del med familjen

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Iréne Thalin

Ha en fin helg! Lycka till! =)



Tycker ändå även om du är ovan vid tomt schema.. att det ibland kan vara bra att bromsa upp lite i tillvaron och se närmiljön också. Allt är inte utanför hemmet utan I hemmet också..



Du kommer få jobb och det kommer lösa sig med andra saker, du tror på dig själv och det är bra!



KRAM så gott från oss alla här i Sthlm =)

2010-02-12 @ 08:55:20
Postat av: pepo

passa på att göra saker du aldrig har tid till tidigare. snart hittar du jobb och inte har tid igen. kramar

2010-02-12 @ 18:09:33
Postat av: Ira & Mio

skönt du har tomt i din almanacka.. det behövs ibland du har alltid haft för mkt på G .. skönt med lite sovmorgon, slippa stressa till pojkarnas skola på morgonar innan man ska vidare till jobbet etc.. skönt NJUT nu innan du får nytt jobb :) KRAM i mängder

2010-02-12 @ 20:48:19
Postat av: Iréne Thalin

Kära Addie, lyssna på oss vänner. Vi försöker signalera att du ska ta det lugnare när du får chans att göra det. Det handlar om omtanke från dem omkring dig.



Take Care och njut av dagen idag på biblioteket! Kram från oss alla i Sthlm =)

2010-02-13 @ 12:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0