Fredagsmys omvandlades till...

Tina och jag var ensamma utan storsyrra och lillbröder. Vi pratade om att ha en mysig fredag och att det ska bli skön med en lugn kväll. Vi tände ljus och tittade på tv men.....

Jag somnade och jag minns inte riktigt när jag somnade, men jag sov och var så trött. Jag minns att vi tittade på CSI sen vaknade jag halv tre på natten och såg tösen sitta med sin dator. Bad henne stänga av tvn och att hon borde lägga sig, sen slumrade jag till igen.

Halv sju på morgonen vaknade jag pigg och glad och kunde inte somna igen. Tog en kort promenad ute och köpte lite vad som behövdes och sen började jag baka bröd. Det var nog evigheter sen jag bakade, men fick plötsligt för mig att baka.

Jag ska gå en kort runda snart till Hindersmässan och sen ska jag till Å5 för att informera lite om hur man blir medlem hos dövas förening och därefter hem en stund och sen åter till Å5 för att jobba då det är pubafton ikväll.

Bor du i Örebro eller lite utanför och inte har planerat något för i kväll? Kom till Ånstagatan 5 och träffa vänner eller ha en trevlig kväll med oss.

Ha en fin lördag och det är strålande väder ute.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0