söndag

I dag  händer inget speciellt förutom att Athina är på konfirmandkurs och att pojkarna ska på kalas hos Adrian och Sebastian och deras gemensam tema är Maskerad. Killarna har bestämt att klä ut sig till raggare så hoppas kameran funkar så att jag kan sätta bild på dom sen.

Själv ska jag vika kläder och få ordning och reda lite hemma och när pojkarna har åkt iväg med Colins klasskompis Albin så ska jag iväg till gudtjänst och lyssna i en timme. Läser ju i Vadstena så en del uppgift är att läsa från söndagens predikan och skriva om mina tankar till nästa träff.

En tanke jag tänker på nu är att det är sista veckan jag kommer arbeta för fullt och sen nästa vecka är jag helt arbetslös förutom att jag jobbar på måndag eftermidag på Tullängsskolan. Nu på tisdag ska jag träffa en på virginska och kanske ev får jobba lite några timmar på fredag - det återstår att se.

Ha en fin dag ni alla!

Kommentarer
Postat av: maria

Önskar dig lycka till och hålla tummarna att du får jobba fler timmar per veckan hos tullängskolan och virginska.. kram kram på dej :)

2010-01-24 @ 18:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0