Tro på dig själv...



Häromdagen så lyssnade jag på olika musik på youtube. Jag tycker om att lyssna och jag har många favoriter. John Mayer är en av min favorit sen kommer många fler som Madonna och Peter Jöback.

Det var länge sen jag lyssnade på Hero med Maria Carey och jag tycker låten var bra. Då minns jag att Matilda Bergman översatte låten på teckenspråk och jag tyckte hon var så otrolig bra. Matilda är en mycket bra översättare och har gjort flera musikvideo på teckenspråk. Det är roligt att fler och fler döva/hsk börjar med musikvideo som bland annat Signmark som kommit väldig lång i karriären.

Det finns stunder när jag oroar mig inför framtiden, men samtidigt är jag en sådan som alltid trott på mig själv och tror att jag kan gå igenom alla barriärer som hindrar mig. När jag har mål, så kämpar jag för att nå till målet, men det har hänt att jag även misslyckats med mina mål.

Många av oss som är döva, hörselskadade, ci eller om vi ska säga vi som har funktionshinder så har vi dålig självförtroende och många av oss vill bli något, men ofta så hindrar vi själva och säger " det är omöjligt"

Den här musikvideon på teckenspråk är en inspiration för dig och mig att vi ska tro på oss själva.

Tro på dig själv

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaj ag håller med dej den film som mathilda gjort så vacker och hennes teckenspråk är så vacker.... Ja måste tänka på sin tro....



KRAM

2010-01-11 @ 18:55:16
Postat av: raisy

hej.. jag gillar denna filmen.. den är rätt bra sagt.. sant att man måst ha en bra självtroende.. man kan lyckas allt om man pii vill.. =)

2010-01-13 @ 20:04:41
URL: http://www.raisy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0