Otrolig - så MAGISKT så fantastiskt

Lördag kväll så gick jag tillsammans med Colin till Idrottshuset och möte upp min goda vän, Rune för att vi tillsammans ska fira och lyssna på Karl Johans Skola vårkonsert. Konsertet var speciellt för skolan fyllde 10 år och där slöts hela 800 sångare tillsammans. Över 300 för detta elever svarade på att de kommer och firar och sjunger tillsammans med eleverna som går i skolan idag. Jag måste bara säga att det var helt magiskt ja helt fantastiskt.  En stolt mamma var jag som har flickorna som elev på Karl Johans Skola. De imponerar mig och många varje gång när de har sina konserter, men den här var helt klart bäst och jag var hänförd som många i publiken var. Bjuder på bilder

    



       



       



       



       



Tack Channie och Athina för en fantastiskt konsert och jag är glad att du Channie som gått där och att Athina som går där nu går i en bra skola med så mycket musikglädje. Det var en fin kväll och det tog hela tre timmar att visa konsertet. Vi åkte hem glada och trötta men ack så nöjda med ett leende på läpparna.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätte vackert :) Jätte fint du är på bild på dej :) Måste ses snart :) kramm på dej ..

2010-05-09 @ 21:43:27
Postat av: Catharina

Heej!! Ang Coda föreläsning. Det låter intressant. Jag skulle vilja ha CODA föreläsning på dövlokalen här. Jag undrar om var jag kan ta kontakt med Olga?

Ha en trevlig kväll. Kram

2010-05-10 @ 21:01:32
URL: http://caromira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0