Barnen ger mig så mycket glädje...

Som liten sa jag att jag ska ha två barn, en pojke och en flicka. Pojken skulle heta Timmy och namnet på flickan var  Sara-Sofia så stod det i en liten lapp jag hittade bland mina lådor. Jag tror att jag var ca 10-11 år och jag minns inte hur det kom sig till att jag skrev så. 
 
4 härliga barn har jag idag som betyder så mycket för mig. De ger mig mycket energi, livsglädje, kraft och mycket mer. Till många har jag sagt att jag aldrig trott att jag ska ha 4 barn och jag är glad åt att följa livets stig - ödet där vinden för mig.

Känner bara att jag behöver visa stoltheten över barnen, de ger så mycket glädje i livet och jag ser fram emot att följa och vägleda dem.Colin och Yannick de är som tvillingar - Deras personlighet är helt olika men ändå så lika på många sätt.
Channie och Athina är som dag och natt och det är 2 år mellan dem och båda har stark vilja och vill så mycket. 

Stolt mamma


Ny upplevelse eller lite av kändis?

Fick en bild av min "fostermamma" i USA som tog med flickorna till en så kallad skönhetssalong.  Det är vanligt i USA och dit går många tjejer/ungdomar/kvinnor. Jag minns att jag själv gick dit ofta när jag bodde där.  Flickorna fick lite spa behandling, nagelvård både händer och fötter ja allt som har med skönheten att göra. Sandi tog med töserna och det var en ny upplevelse för dem.

enligt flickorna kände de sig som lite kändisar för det här var så coolt  och att de var bara 11 och 13 år är rena lyxen enligt dom..

Kul bild och jag funderar starkt på om även jag ska besöka spa och få njuta för jag sliter ju så med familjelivet så dags att börja  tänka på mig själv...

Addie

image74

Glad Påsk

image73


Glad Påsk önskar jag mina bloggläsare..


Joey och Starbucks

Channie skickade bild på henne o Tina tillsammans med deras halvbror Joseph Buchannan. De fick äntligen träffas efter en så lång tid.

 Channie och Joey    Athina med Joey


Sedan skickade de och retade mig med  STARBUCKS Coffe Shop.....Min favorit KAFFESTÄLLE 

image72

När ska Sverige börja sälja Starbucks -------) Ingen slår den det finns såååå gooodda kaffe smak där...

Åhh vad jag saknar Starbucks Cafe Moccha

Flina ni, mina prinsessor och se till att åtminstone ro hem med en påse cafe moccha till er lilla mor...


Härligt...

image68

Härligt eller ska jag säga att trots allt min gnäll om dator och dagens teknologi så älskar jag datorn just nu.. Mina prinsessor är så långt borta och vi har regelbundet kontakt  och just nu tycker jag bara det är HÄRLIGT att jag kan se mina töser LIVE..

Vi är tusentals - miljontals mil ifrån varandra men ändå så nära på vår vida jord

Att se flickorna live och prata med dem och bara säga hur mycket jag älskar dem så är det kanon att webcam finns.

Puss mina älskade prinsessor...

Addie

RSS 2.0