Nya tag..

Jag har inte tagit mig tid åt att skriva här på min blogg på ett tag förutom att jag önskade er alla God Jul och Gott Nytt År! Så nu bestämde jag att skriva lite så att man inte har dålig samvete. Jag sitter faktiskt och kollar mail och olika sidor varje dag men tar mig inte tid åt att skriva här och det är väl lite konstigt det tycker jag.

Julledigheten var riktigt skönt och man behövde få koppla av och bara njuta av att få sova och vara med barnen. På julafton firade jag med ensamma personer, utsatta familjer tillsammans med dövkyrkan och jag hade riktigt trevligt faktiskt och sen på kvällen var man själv och bara slappnade av. Frågade mig själv när jag var ensam sist utan att någon stör mig eller vill hela tiden att jag ska göra det och det. Tror det var bra för både mig och min själ att få lugn och ro och bara samla in krafter så jag ångrade ingenting att jag beslutade fira jul ensam. Nyår firade jag med mina barn hemma och vi tog det riktigt lugnt och åt ingen lyx middag det blev kycklingsallad med vitlöksbröd och god dryck till för mig och barnen. Alla var vakna fram till tolvslaget och vi kunde se alla fyrverkerier ute - ja man kunde se allt från hela Nora eftersom vi bodde högt upp. Vi ska minsann fira nyår hemma med vänner så de får se hur vackert det är att se alla fyrverkerier. Inget nyårslöfte för min del för det är bättre att man tänker och försöker än att man ska ha nyårslöfte och sedan som många av oss lätt bryter med.

Jag har börjat jobba igen och tycke det var skönt att man återgick till rutinen för barnen var vakna så sent och sov så sent på förmiddagarna. Jag har nu avslutat en kurs i Engelska och klarade både del 1 och del 2 och det känns toppen så nu väntar jag bara på resultaten – betyg så att man kan ha det i min kunskapsväska som jag vårdar ömt. Jag har bestämt att inte läsa någon kurs i vår utan nu ska jag satsa på körkortet – det är målet inför vårterminen för efter det så vet jag hur fri man blir när körkortet är i mina händer.

Ha en bra dag och god fortsättning på eder alla!

Kommentarer
Postat av: Cokoris

sushi sushi sushi hihi retas bara! KRAM

2007-01-10 @ 23:47:00
Postat av: Anne-Maj

Sushi mums... Ja det är skönt att vardagen är tillbaka men man gråter! Alla borta! Men helgen kommer i morgon.. Sen kommer du snart... kraaam!

2007-01-11 @ 21:42:59
URL: http://anne-maj.blogspot.com
Postat av: Camilla

japp, friheten som kommer med körkortet är oslagbart! det blir lättare för dig och din familj att komma ut och ha kul utan behöva vara beroende av bussar, tåg mm
Att bara köra omkring och se sig om! HÄRLIGT! Jag ska hålla tummarna för dig!
kramis

2007-01-12 @ 07:50:17
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: Ingela

Önskar go fortsättning *smack*

Ja nu tusan ska det bli körkort av, ska ligga i som en blåslampa i rumpan på dig tills det är klart!

Puss love u

2007-01-12 @ 09:44:40
Postat av: Cokoris

Hihi, det e klart du slippppppeeeerrrr anta utmaningen du har ju redan svarat på den.. fniss .kram så det KÄNNS du också!!!!! när ses vi????? kraaaaaaaaaaammmm

2007-01-14 @ 22:29:00
URL: http://cokoris.blogg.se
Postat av: Anna

hej nu har jag svarat pa din utmaning.. krammm

2007-01-17 @ 14:03:04
URL: http://nordgold.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0