Moderkänsla...

Nu har jag den här moderkänslan med seperationsångest

Det svider så i själen men livet är så och jag måste nog träna på det

Mina stora prinsessor Channie och Athina åker till USA imorgon (27 mars) för att  hälsa på sin pappa.

I årtal har jag följt med dem till staterna ända sedan de var små för att de ska träffa sin pappa som jag tycker är väldigt viktigt, men nu är flickorna så pass stora att det är dags att släppa taget och låta dem resa själva för att träffa sin far.

För mig är det en härlig känsla trots ångesten och hur det smärtar inombords. Är det så man känner när våra barn som bara är till "lån" och flyttar hemifrån en vacker dag?.

Jag har aldrig kännt så här, ja mor och dotter bandet mellan naveln det känns som det skär och man har ont i själen. Inte av glädje eller sorg, men att flickorna ska resa så långt långt bort från mig. Det här är väl en bra träning för mig på livets stig och så småning om lär jag nog att hantera det.  Jag kommer definitivt inte kunna sova imorgon kväll och vi har redan bestämt att vi ska chatta kl 4 på morgonen på onsdag för jag vill se hur de mår och att allt är väl med dem.

Resa hela 14 timmar - undrar hur jag mår...

Moderkänsla det är vad jag har nu  - haft det många gånger, men det här är helt något annat.

Ha en trevlig vår - solen skiner strålande med värme och blommorna tittar fram visst är det härligt.

Kram Addie

Kommentarer
Postat av: pepo

usch känner igen den känslan. Albin följde med Johan till Örebro i en vecka. Jag fick ångest och var så rastlös. Trodde att jag skulle njuta av ledigheten men icke. Det var mardröm istället. Första dag njöt jag och sen blev det rakt ner till helvetet. Sen har jag inte släppt Albin. Haha.
Nu börjar det bli tungt igen ;)
Snart ses vi!1 Äntligen!!!Kramar i massa

2007-03-27 @ 12:55:35
Postat av: Cokoris

Vännen! tur de har varandra iallafall... skönt tycker jag!! kraaammm

2007-03-27 @ 19:56:41
URL: http://cokoris.blogg.se
Postat av: maria Bra

Snart är det min tur att "släppa" mina döttrar..

2007-03-27 @ 20:42:40
Postat av: Ingela

Ujuj, prata inte om separationsångest. Jag kommer att dööö den dagen Frida flyttar hemifrån usch usch. Än så länge inte aktuellt men men en vacker dag så pang bom kanske snyyft...

2007-03-29 @ 15:12:18
Postat av: Åsa

Åh jag kände mig igen... mär jag skickat min flickor med natt tåg förre midsommar till Norrland.. var så OROLIGT.. för folk kan festa på tåg.. men flickor fick aldrig sov i fred.. så do mfick pratar med tåg Gubbe som jobbar på tåg han hjälpa dem så dom fick en egen hytt och sov gött i tre timmar.. Dåligt samvete! he he
jag tåran och grät kände JÄVLIGT a tt jag inte fixar sängen i hytt till flickor.. hi hi men tur sms och min bror ringde och kolla då och då!
har hänt oxå när dom flög till Luleå jag grät när jag såg dom gick in och är borta aha tänka jag! nu ser vi aldrig mer.... men fast det gör inte....
Usch va prat sjuk jag är =) kraamis

2007-04-06 @ 08:19:33
URL: http://Smile69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0