Inte van..

Nu när vi bor i Brickebacken så tycker jag det har fungerat bra. Jag är inte riktigt van att min lillegrabb Colin är ute på gården och leker. Han har hittat två nya kompisar som bor på andra våningen i samma hus. De är bröder och de är döva och det verkar fungera med kommunikationen mellan dem. Colin tycker det är kul och han frågar sina syrror ibland hur man tecknar ord som han vill lära sig. Vem vet om han blir expert på teckenspråk snart!!. Är glad att han trivs och har kul på dagarna

/Addie

Hur länge

Funderar på hur länge man ska stå ut med värmen det är ju så varmt att man blir lite för slö och lätt trött och irriterad.

Man orkar knappt inte med någonting, att laga mat, städa, blogga som jag gör nu och göra saker det orkar man inte och så fort man rör sig så svettas man ju så himla mycket.

Visst är det härligt med en så värme vi har nu i sommar med tanke på förra årets väder, men SÅ varmt som det är nu får det nog räcka och man vill gärna ha svalare väder!

Addie

Hemma igen..

Nu är man hemma från sköna dagar i sommarstugan och man fick verkligen koppla av. Nu känner man att tiden går allt fortare och snart börjar man jobba igen. Det som oroar mig just nu är att pojkarna inte fått dagisplats än och idag har jag skrivit till barn och utbildningen för att fråga hur det blir och att man är orolig som snart börjar jobba. Tidigare fick jag veta att det är långa köer till dagis och att de ska försöka fixa plats så gott det går men men tiden den rusar så fort så jag hoppas innerligen att det finns mirakel att de får dagisplats!.

Skriver mer sen!

Ha en fortsatt skön sommar!

Addie

ibland....

I bland kan det vara lite knasig vi är två killar som har två stora systrar.

De glömmer ibland att  vi är deras lillebröder som föredrar att ha pojkläder och tuffa sport och spel och ja allt som killar gör och ska göra.

Ibland kan det ändå hända att de lägger beslag på oss och klär oss till en söt liten tjej - visst ibland kan det vara skoj
men inte om de ska hålla på och gulla med oss i timmar. Här kommer några bilder som mina syrror tog på oss vid olika tillfällen .


                                            

Colin med krullhår har förvandlats till rakt hår och syrran plattade håret. Visst är  det sött, men kanske ser man ut som en tjej?.

                      

Tack och lov att det är så sällan de gör så mot oss men vi bjuder ändå på bilderna på oss.


Saknar..

Saknar mina grabbar mycket nu - det är så tyst hemma för ananrs brukar det vara livat!!Det är sällan jag får en så lång ledighet från grabbarna och här hemma försöker jag fixa och få i ordning hemmet så gott det går. Vi har ju precis flyttat och det är lättare att fixa utan två änglar som vill så mycket. Nu saknar jag prinsarna så mycket att jag ser fram emot att få krama och pussa ihjäl dem när vi åker till stugan där de befinner sig hos mormor och morfar.

45...45 min har jag motionerat idag (9/7) med tösen Channie och glad känner jag att jag åtminstone har tränat lite. Har varit lat på den fronten och inte hunnit med varken friskis och svettis eller åtminstone försökt motionera. Nu ska jag bättra på mig och snart får jag ju passa en söt hund som heter Zebbe i 2 veckor och då gäller det att motionera varje dag och det tycker jag blir toppen bra!.

Svettbloggaren Addie

Sjukt bra Obbarius!

Kristian ObbariusDen här killen är en professionel poker spelare. Det som gör mig imponerad till MAX är att han är döv och ser möjligheterna istället för hindren. Han spelar i world Poker tävling i Las Vegas just nu. Jag är en sann poker hatare, men via hans härliga fästmö Sofia har jag blivit en tillgiven Obbarius fan.. 

Han har gått vidare til ldag 3 och det är helt otroligt och läser med spänning och följer Kristians blogg där han skriver hur det går för honom. Läs ni gärna och bli en supporter ni med: http://obbepoker.blogspot.com/

Jag känner bara stoltheten för hur ofta får vi döva/hsk och Ci visa världen att vi kan också vara lika bra som hörande.

Hejja OBBE du e helt BÄST!.

/Addie

Colin och Emina

Emina och Colin har en speciell relation - De har kännt varandra sen Colin bara var 2-3 timmar gammal.


Foto: Channie

Emina var med sin mamma de första personerna som kom till BB när Colin föddes. Hoppas hitta  bilden på det första ögonblicket då Emina och Colin möttes och sätta upp den här på bloggen.

För Colin är Emina viktigt för honom och han har till och med sagt att Emina är hans flickvän till oss i familjen och till andra som inte vet vem Emina är. När de ses så trivs de så bra ihop och de leker så fint tillsammans och försöker ses så ofta det går.

När jag tittar på Colin och Emina så ser jag att de har en speciell band till varandra och vänskapens värde betyder så mycket för de två små. De båda har bott så långt från varandra men det har inte hindrat mig och Eminas mamma, Tine att ses så ofta det går för vi båda vet att det betyder mycket for Colin och Emina att få ses. Jag är körkortlös, men det har inte hindrat mig att ta bussen från Nora till Kumla trots vädrets makter där det både har varit skitväder, kallt och snöigt väder.

Tiden kommer att gå och ju äldre de blir och mycket kan hända men jag tror ändå att de kommer vara vänner hela livet ut så speciellt som de tittar på varandra, pratar med varandra, hjälper varandra och verkligen trivs tillsammans.

Det är så sällan man diskuterar om småbarn och deras bästa vänner som betyder mycket för varandra och jag känner harmoni i mig när jag varje gång ser Colin lysa av lycka när jag säger att vi ska träffa Emina.

                             

                                                             


/Vänskapbloggaren Addiswa


Någon som vill...

Fixa min blogg till en snyggare sida?? jag kan ingenting och vill garna göra sidan mer harmonisk och skönare for mina bloggläsare att läsa.

/Addie

Måste bara testa!!

YEAH nu funkar det äntligen att skriva ÅÄÖ!!  Jag tänkte nog inte på att man först måste starta om datorn så att man sedan kan se om det funkar.. Men nu ler jag och tycker det är superskönt att det funkade..

Ha en bra dag!


###@@@???#@#!%@Sa kanner jag just nu for en kompis visade hur jag kan andra till Svenska versionen och jag kan inte samarbeta med datorn sa bra. Men det funkade och jag jublade men SEN!!!! blev det ater problem. Jag onskarsa att jag var en datasnille men det far jag bara dromma om!!!!..


GRATTIS COLIN 5 AR!

Har ar en stolt mor som vill gratulera min grabb Colin den 6 juli.GRATTIS min ALSKADE COLIN och tiden gar allt for fort  sa tiden ar dyrbar for snart ar du stor och stark!


Antligen!

Funkar var internet. Vi har fatt dator fran flickornas pappa som skickade den anda fran USA sa just nu kan man inte skriva de tre sista bokstaverna. En van ska komma och andra sa att det blir lattare for oss. Skont att man har kontakt med omvarlden igen.

Ha en solig dag!

Addie

RSS 2.0