Crossing my fingers really hard...

Visst är den här killen söt?? Bert som man har sett på tv och enligt flickorna är det en av deras favorit serieprogram.
De har till och med en hel del DVD filmer om honom.


Beträffande Bert sa ska Orebro teaterforening arrangera Berts Bravader som ar en musikal forstalllning och det kommer att ske 38  forstallningar i sommar. Channie har sokt den och blev kallad till audition som sker i dag den 31 januari. Kommer att halla mina tummar och tar sa att hon lyckas fa en plats och for den mojligheten att showa hela sommaren och det ar ju det hon alskar att gora.

Lycka till Channie och jag hoppas det gar vagen for dig

Mamma


Utmärkelse för kreativ blogg

                                                          

                                                           Reglerna för utmärkelsen är följande:

     1. Sätt loggan på din blogg.
     2. Länka till personen som utmärkelsen kom ifrån.
     3. Nominera minst 7 andra bloggar.
     4. Länka till dessa bloggar i din blogg.
     5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar


 

                                                       Och jag vill nominera följande för sin kreativitet


1. www.luckyprince.blogg.se : För att Mio och hennes matte skriver mycket trevliga rader om vad de gjort. Matte är en kär vän till mig och jag är helt förälskad i Mio som är en så härlig hund. Mio är en härlig hundmodell med alla fina kläder som han har på sig

2. www.jennyk.blogg.se : Gillar verkligen hennes sida och jag är så imponerad av alla fynd  hon hittar på second hand affärer och dessutom skriver hon om heminredning som är så intressant.  Det som är kul är att hon kombinerar inredning och familjeliv på så fint sätt.

3. www.babyrandone.wordpress.com För att  det är min älskade kusin Nina som bor så långt over there i USA. Det är härligt att följa henne och få se Elsa och Destin utvecklas och det känns skönt att få läsa hur hon har det och känna att hon helt enkelt bor nära mig.

4. www.annemaj.se : För att hon skriver om vardagen och att vara synskadad, hon är som en ambassadör för så många som kommer förbi till hennes blogg och ger den kunskapen om hur det är att vara synskadad och blind.

5. www.mindstine.blogg.se : En av min käraste vän man så sällan ser trots man bor nära, men att det är härligt att läsa hennes blogg och på ett sätt vet hur hon och familjen har det.

6. www.pepo.blogg.se : För att hon skriver på så naturlig sätt om familjelivet och en kär vän till mig med.

7. www.zharmy.blogg.se : Njuter av att läsa om Linnea och det som är härligt är att Linneas mamma skriver åt henne precis på ett sätt om ett barn ska låta och det är bara helt mysigt.

Framtidens politiker?

Jag minns som liten att mamma och pappa var väldig aktiva i olika organisationer och föreningar och jag minns tydligt att det ibland kom hem folk till oss. Jag har alltid sett upp till mina föräldrar och det är nog dem jag ska tacka för min ledarskap.


Jag var ung när jag blev aktiv i elevrådet, sen har jag hunnit med så mycket som jag minns med både positiva och dåliga framgång. Bland annat såg jag till att bilda ett gemensamt elevråd för specialskolorna och även elevråd för gymnasieskolorna för döva och hörselskadade. Jag tyckte då att det var viktigt med bra kontakt mellan skolor så att man kunde arbeta mot samma mål. I USA var jag aktiv i olika organisationer och blev både ordförande och vice ordförande med flera hundra och till mer än 1000 medlemmar och det var tuffa och roliga år, men också utvecklade jag min ledarskap ännu mer. Jag blev rätt snabbt aktiv i föreningar när jag kom hem till Sverige vilket ledde till att jag blev förbundsordförande för Sveriges Dövas Ungdomsförbund. Det var härliga år och intressanta år med motgång och framgång.


När det gäller politik har jag alltid varit Socialdemokrat och som ung var jag medlem hos SSU  ( Socialdemokraternas ungdomsförbund) och många gånger ville jag bli aktiv hos SSU, men jag var för feg eller osäker för att med min dövhet inte hade det möhjlighet att sätta min fot hos dem. Men trots det var jag en trogen medlem tills jag blev för gammal.


De senaste tiden har många av er sett att jag nu sitter med i Socialdemokraternas Teckenspråksförening och jag tycker det är ett spännande spår att följa. Vi har ca 25 medlemmar och hoppas att vi blir fler och fler. Vi bildade föreningen i November  08 och det är så mycket vi vill.  Jag vet inte riktigt om jag vill bli en politiker, men jag vill jobba och kämpa för saker och thing som gäller oss funktionshindrande. Det  är bra om döva, hörselskadade och CI sitter med i olika nämnd för att sen bevaka de beslut man tar upp och se till att man inte glömmer vår grupp.


I vår och höst ska jag ta olika kurser som kan utveckla mitt ledarskap som politiker sen kan jag se om det  verkligen är något för mig så jag tycker det ska bli spännande. I veckan hade vi möte och vi fick då träffa  Håkan Juholt  som kommer att ta över partisekreteraren Marita Ulvskog som ska börja med sitt arbete hos EU i Bryssel. Med glädjande fick vi veta att Mona Sahlin med Socialdemokraterna och olika distrikter är glada för att vi bildat en S-Förening och det har redan ryktas i hela landet om det vilket är kul tycker jag.


Det blir en ny och spännande väg för mig som sagt och jag kommer skriva lite om det då och då...Samtal med blivande partisekreterare Hakan Juholt


Gruppbild tillsammans

/Addie

konstigt nog...

Det är lördag morgon och klockan är 06.30 och jag håller faktiskt på att:
´
tvätta kläder och fórresten ser jag inte ut som kvinnan  for jag är pigg och glad. Under tiden kläderna är i tvättstugan ska jag forsoka  blogga lite vad som hänt i veckan. Det var lite full schema sa darfor var det svart att hitta tid att skriva nagra rader.

Nu ska jag ta och plinta ner rader jag vill dela med er som hänt de senaste dagarna.. Trevlig lasning..

/Addie

Mycket just nu...

Har inte uppdaterat nu i dagarna för det är lite för mycket just nu. Men kommer skriva så fort jag får tid till det.

Nu har Channie...

I morgon - måndag den 26 jan är det sista dagen för stortösens val att välja program till gymnasiet. I går satt vi tillsammans noga och diskuterade vad hon ska läsa och det tog lång tid innan hon vågade klicka på OK.

Hon valde:

1. Musik/teater prog Risbergka
2. Stylist - nån friskole gymnasiet som jag glömt vad den heter
3. Estestisk eller  hur det nu stavas på Risbergska

Det ska bli spännande att se om ho kommer in på någon av de program hon sökt. I morgon ska vi till hennes skola för att skriva på ansökan och ge den till studievägledaren.

Nu känns det skönt att allt är klart och nu är det bara att vänta och se.

/Addie

Låt mig presentera en tonåring


Det här är min härliga dotter Athina som just blivit tonåring den 23 januari. Hon är en härlig tjej som vill så mycket.GRATTIS ÄLSKADE ATHINA GENNET STENSTRÖM PÅ 13 ÅRSDAGEN


Hoppas dagen var fin och att du blev nöjd med alla presenter du fick och den mysiga kvällen vi firade dig./Kram tonårsmamman Addie


Den dagen då Channie pratade med mormor!Jag tänker lite på hur fort tiden gått med stortösen Channie. I dagarna ska hon välja vilken linje hon ska gå på och hon är fortfarande osäker, men jag tror hon gör ett bra val.


Svårt tro hon är så stor och att det inte blir någon utvecklingssamtal med henne den här terminen.  Jag blickar tillbaka och minns många roliga minnen med tösen min, men det som jag minns bäst är den dagen då Channie pratade med mormor för första gången på telefon.


Jag och Channie bodde i USA och tösen var då nästan 2 år gammal. Hennes första språk är det Amerikanska Teckenspråket och Engelska och de första åren så var det alltid teckenspråk i hennes miljö. Hennes dagmamma var döv, jag min dåvarande man var döv och vi hade döva rumskamrater och det kom alltid folk hem till oss som var döva och hörselskadade. På Gallaudet var Channie ofta och fick leka med andra barn och i miljön vi vistades var det teckenspråket som stod först i centrum, så Channie visste nog lite för lite om hörandes värld.


En dag faxade min mor från Sverige och ville komma överens om att få prata med Channie i telefon och jag tänkte det är ju bra ide så hon får bekanta sig med mormor och vi kom då överens att hon ringer en söndag eftermiddag. Väl på den dagen så ringde min mamma och jag höll på med middagen då så var lite stressad och tecknade till Channie.


-Channie it is grandma on the phone and she wants to talk with you

(Channie det är mormor I telefonen och hon vill prata med dig)


Jag gav telefonen till Channie och skyndade mig till köket för att fortsätta med middagen.  Plötsligt hörde jag mina rumskamrater och de gapskrattade och jag började undra varför. Jag gick för att kolla och där ligger de båda på golvet och höll på att skratta ihjäl sig och jag frågade


-What is wrong with you guys, why are you both laughing so hard?

(Vad är fel på er två och varför skrattar ni så mycket?)


-Look at Channie, she is so cute and the way she talks to the person on the phone

(titta på Channie och hon är så söt som pratar med personen så där)


Jag tittade med stor frågetecken på dom två för de låg bara och skrattade och det var verkligen svårt förstå dom på det sättet för de skrattade varje gång de försökte säga vad Channie gjorde.  Jag tittade frågande och sen kollade Channie som satt på golvet och jag fick nästan hjärtat upp till halsgropen men samtidigt ville jag skratta


Där satt Channie så fint och hon hade satt upp telefonluren så fint mot väggen, ja lurarna precis mot henne och  hon tecknade nämligen till mormor och där satt hon och tecknade till telefonen


- I played with Jacey and Tristan today and it was fun

(Jag lekte med Jacey och Tristan idag och det var roligt)


Jag tänkte himmel, det där svider riktigt i mammas plånbok nu och stackars mamma som sitter och undrar varför det är så tyst och varför Channie inte svarar eller åtminstone pratar i telefonen. Jag var tvungen att snabbt ta upp luren och säga


-mamma, Channie tecknade till dig så det var därför hon inte pratade. Vi får försöka en annan gång för det här var något nytt för Channie.  


La på luren


-Channie grandma can not see what you are saying to her you have to talk on the phone with her.

(Channie, mormor kan inte se vad du sager till henne för du måste prata med henne I telefon)


Channie tittade med stort frågetecken


-Talk to her? why can not grandma see me?, I have to sign to her

(prata till henne? Varför kan inte mormor se mig? Jag måste teckna till henne


-No Channie, grandma can not see you at all you have to use the phone to talk to her

(Nej Channie, mormor kan inte se dig alls och du måste prata med henne I telefonen)


Jag insåg efter den händelsen att Channie vistades sig för lite bland hörande och det ändrade jag på efteråt.


Men visst skrattar jag åt minnet och jag tyckte bara hon var så söt att hon klokt la luren mot sig och på väggen för att sen teckna till mormor.


A dream come true..Vilken underbar känsla att se Barack Obama när han tog upp handen och svord eden att bli USAs 44th president.  Önskade så att jag fick vara där och uppleva det Amerikanerna upplever nu.  Jag minns att jag fick uppleva det hela när Bill Clinton blev president men det här är ju så extra.

Njöt av att se det live här hemma och ja vilken underbar känsla  A dream came true...


GRATTIS BARACK OBAMA DU KOMMER GÖRA ETT BRA JOBB OCH VI TROR PÅ DIG.

ADDIE

Facebook...
Jag har facebook och tro det eller ej men har 258 vänner på facebook och visst är det sjukt? Jag accepterar de jag träffat, känner, lärt känna i olika samanhang när de skickar en förfrågan om att bli vän med mig. I dag kollade jag inne hos mig och insåg att jag svarat ja till 258 personer??? kan man känna så många???.  Måste ta och fundera på om det är några man ska ta bort eller ska jag helt enkelt låta det vara??

Jag har iallafall fått åter kontakt med så många vänner från jordens alla hörn och jag tycker det är helt underbar med dagens teknologi som vi har idag.

När jag var ung så hade jag en stor hobby och det var:alla brevänner jag hade och tro det eller ej men jag hade hela 90 brevvänner och jag skrev trogen till dom. Jag minns att mina vänner och familj tyckte jag var lite galen och de imponerades över att jag verkligen hade tid att svara alla brev jag fick. Jag minns att jag ville berätta det för Katrineholms kuriren där jag bodde med min familj och de kom faktiskt och skrev om det och alla mina kompisar på gatan man bodde på ville vara med i tidningen och JA jag hade verkligen många kompisar.

Men nu tycker jag det låter lite galet att man har 258 vänner på facebok, men nå väl vänner kommer och går på livets stig.

Addie

Nu ska jag...Nu ska jag ha Colin helt sä'lv i hela 2 veckor medan lillebror Nick kommer vara hos sin pappa i Motala.  Sen kommer jag att ha Nick i två veckor så bröderna kommer inte ses på nästan en månad.

I dag är man hemma med Colin som är sjuk och jag hoppas han frisknar till snart. Det är så lugnt med honom och bröderna behöver vara i från varandra.

Addie

På bio med vänner...I går (söndag) var jag på bio med några vänner och kollade på Benjamin Buttons otroliga liv .

Måste bara säga att den var så otrolig bra och trots att filmen var nästan i 3 timmar satt jag som fastklistrad och förundrades över filmen.Skådespelarna Brad Pitt och Cate Blancett  var otrolig bra.  Jag har egentligen svårt för att se filmer som visas på 1800 talet eller så, menar i äldre stil, men jag tyckte om den här filmen. Filmen handlade om Benjamin Buttons liv och den var som sagt otrolig BRA. När filmen  var klar så kom man ut från biografen med tårar i ögonen för det slutade sorgligt men ändå så vackert på något sätt. För att inte säga så mycket om filmen så rekomenderar jag er att se filmen för jag ger filmen five stars.Tack T, J och C för en trevlig stund i biografen och att man gick hem nöjd efter filmen

Kram Addie

Alla lika men så olika


Förra veckan var mina flickor på teckenspråksläger på Västanviks Folkhögskola i Leksand. Jag är glad att Birgittaskolan arrangerar sådana kurser för barn som har döva föräldrar eller barn som har döva syskon. Flickorna får vara på teckenspråksläger två gånger om året, en på sommaren och en på vintern.  På lägret får de ju träffa andra ungdomar som de kan identifiera sig med och se att de är inte annorlunda än sina kamrater de umgås med.


Töserna berättade ivrigt vad de lärde sig och de visade bland annat Happ, Paff, Hyff och andra tecken. Ni som är hörande kanske har svårt att förstå vad det betyder.


Happ- Har har gjort något

Paff - Åka iväg, ska sticka iväg

Hyff - Försäkerthetskull


Teckenspråket är helt olikt från det Svenska språket och det är sånt mina flickor lärde sig bland annat.


Channie tog upp om att hon tycker vi inte tecknar så mycket hemma och att hon vill vi ska teckna mycket mer än vad vi egentligen brukar göra. Sen tog flickorna upp om att några kursdeltagare tecknar lustigt och mycket med hemspråks tecken  och andra detagare tecknade så som om man kan tro att de är döva själva. De ville faktiskt bli lika bra de och undrade hur vissa kan lära sig så mycket som att de ser ut som de är döva.


Jag tog upp med flickorna om att barn som har döva föräldrar eller döva syskon lär sig  teckenspråk av det man har i familjehållandet. Det finns några döva föräldrar som är helt döva och tecknar som de gör, vissa använder rösten, andra gör det inte. Sen syskon som har en döv bror eller syster så avgör det ju också hur familjessituationen är som t.ex om föräldrarna tecknar eller om bara en mamma eller pappa tecknar, eller kanske syskonen som är hörande kanske är bättre på teckenspråk än föräldrarna, det är olika från familj till familj.


När det gäller vår vår familj så erkänner jag att vi inte tecknar hela tiden. Det viktigaste för min del är ju att vi förstår varandra bra och det har alltid varit så här hemma ända sen barnen var små. Jag har försökt ändra på det och försökt att teckna mycket mer och att inte använda rösten, men det resulterar bara att man kommer på rutan ett igen.


Vi är alla lika men så olika - det viktigaste är att man förstår varandra trots allt.


I mailet...

I dag fick man mail från en som gärna vill att jag kommer och föreläser om CI. Så här stod det i brevet

Hej,

Jag var på Västanviks Folkhögskola när du föreläste sommaren 2008. Jag har fått din e-mail adress från Gunilla Kolm rektor på skolan.


Den 11 och 12 maj i år kommer en konferens att vara i Stockholm där personer oavsett profession, som arbetar med döva och hörselskadade i Sverige att vara bjudna. Förra året var det cirka femtio-sextio deltagare.


Jag undrar om du har möjlighet att komma på konferensen och föreläsa?. Temat för konferensen kommer att vara
"CI-implantat utifrån olika synvinklar"


Jag skulle vilja veta om du har möjlighet och om du vill. Vi är inne i en grovplanering av konferensen och vill se vilka möjligheter som finns till att boka olika föreläsare.


Hans A
Psykolog
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Jag tycker att det är roligt att man blir tillfrågad och det är alltid ett hendrande uppdrag. Självklart kommer jag att tacka ja att föreläsa och ser verkligen framemot det.

/Addie


söta ord från grabbarna mina

Söta ord från grabbarna mina det är bara härligt att höra dem säga det


mamma jag har saknat dig när jag var hos pappa


mamma jag vill krama dig och sitta bredvid dig och ge dig en puss


har du saknat mig mamma?


God natt mamma vi älskar dig och vill ge dig kramKvällen är helt underbart och jag ler

Tro det men...

Tro det eller inte men i dag är det torsdag och grabbarna mina kommer HEM IDAG.

Äntligen lite liv i hemmets vrå och då kommer jag som vanligt och ofta säger


"spring inte runt så mycket här hemma"


" Men Nick så där gör man inte"


"Sluta slåss sätt er och lek fint tillsammans"


"Col, Athin nä Chann jag menar Nick vad gör du?"


"Städa ert rum det ser ju ut som ett bombnedsag"


" Snart kommer Bolibompa så sätt på er pyjamas nu"


Så där kan det låta när jag har grabbarna mina. I morgon kommer töserna och då blir det livat igen.

/Addie

visslar o visslar..Visslar det är nog det jag gör för det mesta.. Allvarligt talat är det  för tyst  här hemma och saknar alla de hemska ljud som barnen för med sig i hemmets vrå..

Räknar redan dagarna tills de kommer hem..

De närmaste väninnorna har sagt ett antal gånger att jag borde resa bort, utomlands eller åtminstone till nån plats där jag kan koppla av och vara helt ensam - måste säga

Sorry friends, det kommer jag definitivt inte klara av för jag är för SÄLLSKAPSJUK och måste ha folk runtomkring mig.

/Addie

No stress...Bilden är så cool och det är nog så jag ser ut och sjalen på huvudet är ju så perfekt, färgerna är ju exakt  den Etiopiska färgen för landets flagga jag är född i. No Stress och det är måndag och jag har faktiskt kopplat av. Måste faktiskt säga att det är så skönt att ta det lugnt även om det är så himla tyst här hemma.

Kram Addie som njuter till MAX

sitter...Just nu är klockan snart 16.45 och jag tycker det är så LYX att sitta här på jobbet så sent och så LUGNT som jag nu känner inombords. Ingen stress och inga massa tankar på:

Hur mycket är klockan
När går bussen får ju inte missa det
Måste hinna till dagis innan kl 17.00
Hmm vad ska man äta till middag
Måste ju fixa det och det och det där

Det känns skönt och snart ska jag klä på mig och sätta på jackan och ta en promenad till stan. Det ska bli intressant att se vad jag gör när jag kommer hem sen. En sak  vet jag är att jag ska fortsätta läsa en bok som jag helt enkelt är fast i för boken är så bra.

Svar till er som kommenterat vad jag kommer göra - flesta av er ger mig tips om att ta ett varmt bad och det hade jag gärna VELAT men tyvärr har jag ingen badkar hemma så det är väl något annat jag får göra och koppla av med.

Jag tror tyvärr att jag kommer röjja undan lite saker som behövs kasta, men det får vi se när jag är hemma sen.

/Trevlig afton och kväll

Barnfri...Det är positiv att för mig som jämt har barn hemma nu blir barnfri i några dagar. Jag tror nog inte jag varit fri mer än 4 dagar och att jag även jobbar då. Så det kommer bli sköna dagar att man först jobbar och sen utan stress för att skynda mig hem och hämta pojkarna och sen hem för att fixa mat.

I hemmets vrå är det alltid att fixa mat, läxläsning, dator, städa undan och allt som hör familjelivet till och man går alltid i sängs så trött.

Så jag ska FÖRSÖKA koppla av och inte stressa till och göra en massa saker. Så nu frågar jag er folk

Tror ni att jag kommer att lyckas med att ta det lugnt och bara göra ingenting hemma?

Ska bli intressant att se vad ni svarar...

/ Addie

klockan...Funderar mycket over klockan for den styr vara liv. Jag vill sa mycket och man vinn hinna med allt, men samtidigt vill man ju inte att tiden ska ga allt for fort.

Det ar helg och jag borde sova ut och inte stressa for det ar val sa helgen ska vara for manga av oss. I dag ar det lordag den 10 jan och jag steg upp 05.30 och gick till tvattstugan kl 06.00. Jag har manga ganger forsokt att andra och ta en senare tid att boka tvattstugan, men konstigt nog trivs jag inte med de ovriga tider och tycker att 6-9 ar perfekt tid.

Efter tvatten blir jag i sa hog varv och stadar o fixar hemma som behovs och man har ju pojkar att tanka pa och med dom ska man ocksa planera. Tittar jag pa klockan blir jag ocksa stressad for det ar sa mycket som ska hinnas med. Hur ska jag bli av med min lilla beroende av klockan?? 

Kanske jag borde aka upp till Pitea igen och bara koppla av!!

Addie

Efter 2 veckor..

Grabbarna mina är som tvillnigar som många av er vet. De har nu varit isär i två veckor och det har aldrig hänt tidigare.

I dag fredag 9/1 återförenades de och nu är de som fastklistrade och bara kramar och leker med varandra.

För min del har det varit sköna dagar att ha en pojke hemma och tagit min tid att koncentrera mig på Colin först och sen Yannick. Jag kan nu också se vem som är den vilde och vem som är lugn för det kunde man inte se tidigare.

Kommer definitivt att göra det här då och då för killarna behöver få komma ifrån varandra så oskiljaktiga som de är,

/Addie


Strul med dator o internet

Har lite strul med att komma in o blogga samt att datorn hemma inte funkar som det ska. Så stå ut o vänta så kommer det funka om några dagar..

Vi mår alla bra och så är vardagen åter med jobb, skola och dagis och härlig väder har vi ute.

Kram Addie

Gick ut...

Först och främst vill jag tacka stortösen som sparkade ut mig från hemmet - det hände i lördags.

Jag var bjuden på fest och jag hade helt enkelt inte ork - kände mig trött hela den dagen och ville helt enkelt inte.

Tänkte skicka sms till Tanja och hälsa att jag inte kommer, men Channie stoppade det och sa att jag måste ut för jag är ju knappast ute och roar mig. Hon frågade mig med skarpen om jag verkligen har vänner då jag aldrig går ut.. hmmm
Men efter en massa om och men så gick jag o fixade mig och sen stack hem till Tanja och Jocke.

Det var supertrevligt trots att huvudvärken sakta tog över och förstörde min kväll. Jag var med tappert trots huvudvärken fram till kl 01.20.

Det var en mysig kväll med bekanta och obekanta och jag insåg att jag så sällan går ut, ja jag minns faktiskt inte när jag var ute och roade mig sist. Ska försöka bättra på det och jag tror att man behöver det ibland..Tack Tanja och Jocke för att jag fick ha en trevlig kväll hos er med mysiga stunder, gott att äta, skratt och vägen ut till puben L. Trots att jag hade en hemskt huvudvärk så är man glad att fått gå ut och ha trevligt.


/Addie

Mina grabbar...

Som ni vet är ju mina grabbar lite helvilda av sig när de är tillsammans. Nu har jag haft Colin ensam i en vecka och tog med honom upp till Piteå medan lilleman Yannick var hos sin pappa. I dag bytte vi killar och nu har jag Nick och Colin hos sin pappa.

Jag tror det är första gången de är borta så länge från varandra och det behövs. Nu ska jag bara spendera min tid med Yannick och vi göra något kul tillsammans och ser verkigen framemot att ha alla mina stunder med Nick.

Det har snöat i Örebro och då ska vi nog passa på att hitta en backe och åka pulka och vem vet om vi också tar en sväng till Gustavsvik och badar./Addie


fyrverkeri innebär...När man varje år avslutar året och välkomnar år som kommer och ser alla fyrverkerier så tänker jag på
miljontals folk som avger sina nyårslöften.

Hur lätt är det att hålla nyårslöfte? är det bra eller är det något som kan stressa en persons inre känsla att klara det man vill?.

Jag har gjort det ett antal gånger i mitt liv - avgett nyårslöfte år efter år och några av de år har jag lyckats medan andra år lyckades jag inte. Nu på sista tiden har jag helt enkelt slutat med nyårslöften och istället bara tänka på att jag hoppas saker och thing man vill göra genom året blir som jag vill och önskar sig.

Vad tycker ni själva? är det viktigt att man har nyårslöfte eller?

/Addie

Underbara dagar och nya tag..

God fortsättning 2009 till mina bloggläsare!

Jag, Tina och Colin tillbringade 4 hela underbara dagar uppe i Piteå och bodde på en lantgård.  Måste säga det var helt fantastiska dagar att avsluta året på. Tyvärr var min kamera helkass och den ville inte funka och jag som köpte den dagarna innan jul. Men här kommer lite bilder

 Colin som tycker resan ska bli så spännande och ville visa sin nya väska

 Trött blir man när det är så många timmar upp tll Norrland

 Stugan som vi sov i 4 härliga dagar

 Vad coolt att man kan sova där uppe

 Utanför ser man alla fina hästar och red gjorde vi varje dag

 Pitepalt fick Colin o Tina smaka. Colin älskade det men inte Tina

  Tina o jag och nu ska vi åka med skoter upp till Bergen o titta på alla fyrverkerier över Piteå

 Tina o Colin sitter i skotervagn och lilleman fullkomligt helt frälst i skoteråkning.

 Jag med mina underbara vänner, Rune och Ylva Carlsson och vilka fantastiska dagar jag och Tina och Colin fick hos dem. Vi älskar stället vi var på och dit ska vi definitivt åka i sommar och lära känna Norrland mer.

RSS 2.0