Jag lever och svettas ihjäl mig!Jag har varit för upptagen sen efter midsommarhelgen!. Just nu klagar jag att det är för varmt ute, men ska jag klaga?? Jag har bott i USA tidigare och i många år och där är värmen extremt varmt om man ska jämföra den värmeböljan vi har nu.

Men det är så otroligt varmt ute och jag vill bara sticka och bada men har inte tid!!.. Måste städa den gamla lägenheten först innan man ska besikta den och det är så lidande att tänka på att städa i värmen!!.. Tänker positivt och vet att det snart är över.

Det är så otroligt skönt att vi flyttat till härliga Norr och jag vill tacka följande personer som hjälpte mig:

Ulf, Niklas, Pierre och deras kompis
Pernilla och Johan
Tine och Maria
och mina flickor

Utan er hade det aldrig gått och trots att värmen var som värst så kämpade vi på så tack så mycket.

Det är härligt att bo här och man har väldig trevliga grannar och det kändes faktiskt lite som Amerikanskt kultur. Flera grannar gick fram och hälsade mig välkommen hit och till och med en granne kramade mig med stort leende och sa välkommen!!. Så här brukar vi Svenskar inte vara, så öppna och välkomna en är inte så vanligt,men det var en härlig känsla och fin mottagande.

Nu försöker vi packa upp och det är inte så lätt när det är så varmt ute för rör man sig för minsta rörelse så svettas man!.
Med tiden så blir nog allt klart ändå och jag har gjort klart pojkarnas rum och den kommande helgen kommer de hem och jag längtar otroligt mycket efter dom. De är hos mormor och morfar och det är deras andra vecka där och pojkarna har roligt och är så snälla.

Jag kommer att sätta upp lite bilder sen när vi har gjort klart allt här hemma och jag tycker det ska bli spännande att se hur det blir och hur vi bestämmer vad och hur vi ska möblera här.

Nu svettas jag så mycket att jag avslutar med att önska mina bloggare en fortsatt skön sommar och njut av tiden.

Addiswa


Midsommarbilder säger mer än tusen ord!

  Innan vi åkte så tvättade vi bilen till barnens förtjusning!

  Framme i sommarstugan
 
  Midsommarfirande och folk trotsade vädret!

  Nick o Colin hjälper morfar och mormor

  Mina rara pojkar hjälper även med matlagning

  klippte pojkarnas hår (de är ej sura de tittar på tv o vet ej jag tar kort)

 Barnen rider

  Att hoppa är alltid ku enligt barnen

  Vi fixade Donnas grav och det vi skrev var från i fjol

Nu är pojkarna kvar hos mormor och morfar och det är skönt så man kan passa på att packa och städa i lugnt och ro,

/Addiswa


'

Ute bland djur!

I dag lördag den 20 juni har vi besökt min kusin som har massa djur hemma. Vi har hunnit med att klappa söta kattungar och så har de söta små grisar som vi kelade med. Därefter tog vi hästarna och red en timme eller så. Själv red jag och tyckte det var härligt. Hit kommer vi gärna igen och stannar i flera dagar.

Dagens nyhet: Jag har aldrig gillat rabarber och jag minns så väl att min mor försökte lära mig tycka om rabarber, men idag så testade jag och smakade rabarber paj och ja den var så god så god!!

/Addiswa

Glad Midsommar!

Hoppas ni alla har och haft en härlig midsommar. Själv befinner jag med barnen i vackra småland där vi har vår härliga sommarstuga. Det är så mysigt här och jag kan åtminstone känna mig avslappnad och här stressar jag mig inte. Det behövs faktiskt.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar

Njut av helgen och kram från oss

Flitig bloggare blir jag nog inte!!

Märker att jag inte hinner blogga för det är så mycket just nu. Förmodligen gör jag min sista arbetsdag imorgon och sen semester och midsommarfirande i Småland.

Just nu är det bara

Som tar mycket av min tid så ni mina kära läsare får stå ut med det och snart plintarjag ner lite av varje som jag vill dela med er.

Nu ska jag sova för jag är så trött och det är rätt sent.

Nattikramar

Addiswa


Mycket att göra o hinna med!

Det är ca en vecka o halv kvar tills vi flyttar till Rynningegatan.

Jag jobbar och ordnar till alla papper på jobbet och mellan det så springer jag till fotbollsskolan som ligger precis bredvid. Pojkarna har sin fotbollsskola och de är så lyckliga över att få spela fotboll.

På torsdag ska jag förhandla det lön man vill ha på en halvtidstjänst jag sökt och fått på Stadsbiblioteket så vi får se om jag tar jobbet.

En familj har skrivit på kontraktet på lägenheten så vår semester är på något sätt räddad och vi kan njuta av lite i sommar.

Här hemma försöker jag packa så mycket det går och det blir lättare sen när min semester börjat på allvar och jag längtar.

Det var några rader från lilla mig!

/Addiswa


Bloggtorka?

Ni kanske tror jag har bloggtorka men det har jag inte. Varit borta i 4 dagar på4 dagar var jag i regniga Leksand på SDR kongress. Det var intressanta dagar med heta diskussioner och det som var mest spännande var att få rösta fram den nya förbundsstyrelsen samt Kruth och Guldtecken ceromoni.

Ni kan tänka er hur trött jag är nu och trots det måste jag packa och packa för snart närmar sig flytten HURRA!

Min kära ChannieI dag var det din dag och du slutade i nian (10 juni) Jag fattar bara inte riktigt att du nu gått ut grundskolan.

Jag minns dig den dagen då du började skolan och var så förväntansfull. Du hade en söt rosa klänning, vita skor, vit kofta, flätor i håret med rosa band och en söt ryggsäck som jag köpt tll dig. Din första fröken hette Victoria  och ni alla välkomnades med sång och ballonger.

Det kändes som i går så jag förstår inte riktigt varför tiden gått så fort - är det så tiden ska vara?.

Nåväl dagen var bra, vädrets makter var snäll som inte lät oss bli blöta. Ni var alla jätte fina och det var jobbigt att
se när ni klasskamrater skiljdes åt och grät, jag grät och flera mammor gjorde det med, men det var med både  sorg och glädje.

Du fick en härlig present - en egen dator som kommer till bra användning och jag, lilla mamma blev avundsjuk för det var en riktig bra dator du fick och en sån vill jag gärna ha. Kommer smyga lite för att använda den :0)

Jag önskar dig all lycka och det kommer gå bra för dig i höst. Jag hoppas att de tre år du ska gå gymnasiet inte går allt för fort. Låt tiden stanna ja bara stanna lite långtsamare.

Älskar dig Channie

Kram mamma Addiswa

Bilder på Channie

Fick lite bilder från syster Athina som tog några bilder innan Channie och hennes klasskamrater åkte till skolan.

Channie blev verkligen fin så här bjuder jag på bilder på min stora tös


Channie med klasskamraterna My och Katalina

Nu har de säkert kul och kvällen blir ett minne för livet för de alla som snart skiljer sig åt och börjat ett nytt liv med skola, utbildning och vänner.

/Addiswa


I kväll den 8 juni

I kväll ska Channie få vara med på en speciell avslutning för alla nior som ska sluta på onsdag.

Hon kommer att ha den här underbar klänningen som hon beställt från Nelly.

     

Visst är den fin? hennes mörka hudfärg och en stark blå färg passar henne jätte bra. Kommer lägga ut lite bilder efteråt och det är med vemodig känsla att hennes skoltid lider mot sitt slut när det gäller grundskolan.

På onsdag är det en speciell dag och jag och familjen kommer att samlas och sen bara umgås tillsammans.

/Mamma Addiswa

6 juni 2009

I dag firar vi Sveriges National DagHoppas ni alla får en trevlig dag och att ni firar extra - vi borde slå Norrmännen som firar med pompa och ståt!Jag och pojkarna ska till Stadsparken och fira med flera och där blir det en hel del roliga saker för barn.

Ha en fin dag på er alla

/Addiswa

Ett år och saknaden är storShelrick Anemone - DonnaEtt år sen du lämnade oss och jag saknar dig otroligt mycket, Donna. Du var familjens bästa vän och du gav oss många  härliga år. Tänk att tiden gått så fort och vi vet att du har det bra där du är.

Vi älskar dig, Donna

Lycka till på livets stig...

Det är alltid med vemodig känsla att låta eleverna gå ut från skolan. Trots det så delar jag elevernas glädje att de äntligen tar student.

Här väntar släktingar på att studenterna kommer utDet är härligt att se alla typer bilar som kör förbi med alla lyckliga studenterDen här fastnade mellan träden och fick backa ur och åka annan vägVåra kära elever som nu lämnar Tullängsskolan och har ett nytt liv framför sig. All lycka önskar jag er

/Addiswa

En tidig födelsedagspresent!

I höst blir jag en kärring på 40 bast! Jag har faktiskt ångest över att jag ska bli 40 år - Ja, jag har ålderkris och det erkänner jag.

Jag vill inte ens tänka på vad jag ska göra, om jag ska ha fest eller om jag ska smita för jag vill inte tänka på att man fyller om ca halv år!!. 

Jag fick en tidig födelsedagspresent från mina kära vänner, I och J. Det första jag tänkte på är att de är lite taskiga som ger mig en så tidig present och att jag åter ska känna ångest över att jag snart blir 40 år!!!!. Jag fick ett kort och tyvärr är bilderna lite pass mörka, men mig kan ni iallafall seHär läser jag och fick en gåta från I och J så här tyder det:

En liten gåta:


Svart BH
H&M
SEXSEXSEX
Olaglig adopterade
English rose
Ikon
Glugg
Jag är jätte dålig på gåtor och försökte tänka och täkna, men men!!Var tvungen att fråga mina flickor om de visste, de var snabbare än mig på att gissa vad gåtan var


Efter en stund var jag tvungen att fråga om ordet glugg, sen kombinerade jag med svart BH och det med
adopterade.


Vågade jag gissa om jag tänkte rätt?  Det är omöjligt - nä är det sant?? nää nu vet jag vem, men otroligt nää det är väl inte sant..


Till slut vågade jag fråga och tro på det bästa om det var.....

JAAA fick en konsertbiljett med en mycket bra plats till Madonnas konsert Aug


SKREK AV LYCKA OCH KRAMADE I OCH J OCH FRÅGADE OM DET VERKLIGEN VAR SANT...

 Så glad är jag över biljetten


Madonna är en av min favorit idol och har alltid beundrat henne


För 20 år sen så gick jag och min kära vän ocdh lyssnade på Madonna men dock utanför och man kunde se henne långt därifrån, men musiken var så högt att man njöt av ändå.


Tänk att jag får åter uppleva det med speciellt I och så klart med J


Är så lycklig och längtar redan!


Göteborg - Se upp snart kommer JAG!!!


Stort tack till familjen K och T igen


/Kram Addiswa

Blivande fotbollsspelare?

Colin är en liten kille som är målmedveten. Han har sagt att han vill bli kock, sångare eller den nye Zlatan Ibrahimovic i framtiden. Han är en fotbollstokig kille och nu längtar han mycket till fotbollskolan som han och lillebror Yannick ska på om två veckor.

Här tränar han fotboll och ja vem vet om han blir den nye Zlatan? Det återstår att se om några år!Det gäller att ha bra bollteknik!Colin i full fart!

Suck...


Fick besked från min hyresvärd att denne som skulle skriva på kontraktet för hyran backade ur och ändrade sig. Sommaren lite förstörd, får leva jätte fattig om jag nu inte hittar någon annan som vill flytta in den 1 juli.

Suckar och suckar!!

/Addiswa

Mina söta prinsarHittade fina bilder på prinsarna mina som storasyster Channie tog när hon hämtade pojkarna en dag på dagis. Bilder säger mer än tusen ord!

/mamma Addiswa

RSS 2.0