Då och då klantar jag till mig...

min busskort och kreditkort
och minMåste skiljas åt för annars sabbar min CI alla mina kort.

Som ni vet har man magnet som gör att man kopplas in med processorn när man sätter på den. Magnet är väldig känslig för att förstöra en enda sak som jag dock så sällan råkar göra.

Då och då klantar jag till mig och det är alltid när jag blir så himla stressad. Jag har flera kort, busskort, månadskort, kort till mitt jobb och lite fler och dessa kort får absolut inte komma nära min CI apparat.

Det händer att jag blir så stressad att jag tar snabbt min Ci och lägger dem i min ficka och just där är ófta min busskort/kort till jobbet och vips så är alla kort ur funktion. Magneten förstör de svarta raden som alla kort har och då måste man be om att få nya kort.

I fredags hände det och det är tredje gången nu på tre år sen jag haft min CI. Än så länge har det inte hänt att min CI och mina kreditkort kommit nära varandra

knackar hårt på bordet nu tre gånger så att det bringar mig turSå i dag är det bara att be vaktmästaren och att gå till länstrafikens kontor för att be om ny kort och jag hoppas jag slipper klanta mig på ett riktigt dag nu framöver. 

 
Det är super...

När killarna mina får kläder av vänner och släktingar. Colin och Yannick är lika långa och de växer så de knakar. Jag måste köpa kläder till dom båda och inte så att Yannick ärver av sin bror för han är nämligen lite längre än storebror.

Ända sedan killarna var små fick vi mycket kläder från brödernas släktingar som bor i Motala och det har varit till stor hjälp och jag är tacksam att de finns och även mina vänner som lämnat kläder som är för små till deras son/söner.

I dag kom pojkarna hem efter att ha varit hos pappa i Motala och de fick bunt med kläder från faster Lisa, så tack Lisa och hälsa din vän och tacka henne som gav pojkarna mina många fina kläder.Så ville killarna visa sig lite och vara coola i deras nya kläder de fåttColin som försöker vara coolNick vill lika så som storebror sin se cool ut!

Önskar er en...Härlig och skön FÖRSTA Advent och att allt i hemmets vrå pryder med härliga juksaker!


Gårdagens Karl Johansskolas show var KANON!

Jag tog två av mina kära vänner till Athinas och hennes skolkamrater som bestod av 299 personer till årets julkonsert. Innan jag träffade dem så kom jag tidigt till Conventum för att hjälpa till med förbereselserna med bland annat fika och få i ordning allt innan publiken strömmar in. Skolan har en bra föräldraförening och där arbetar otroligt många föräldrar frivilligt och ställer upp i allt som har med skolans verksamhet att göra och det tycker jag är T O P P E N!.

Tyvärr så strejkade kameran och det är så typiskt så typiskt!.. Men Tine och Stora Maria lovade att skicka några och även Maria J  så jag hoppas få bilderna snart så att jag kan visa lite att deras show är så bra.

Athina fick visa dans och det var en typiskt afrikanskt dans med vackra färger dansarna hade och ja, tösen min hon har en otrolig rörelse när det gäller dansen och det var skoj att se. Bjuder på några bilder på mina  väninnor samt att Athina hamnade i tidningen idag hos Nerikes Allehanda - jätte KUL tösen min.


Glada miner och så skrev Tine på kortet som vi sen ska ge till AthinaUnderbara Maria och Tine - Därefter ville inte kameran funka :(Den här fick Athina av oss efter att hon showat klart

Flera bilder kommer sen i senare inlägg när vännerna mina har skickat till mig.

Kul att Tina kom med i dagens Nerikes Allehanda - en liten bild med fin leende

Redan i juni månad startade förberedelserna för årets julkonsert. Och i går var det dags för 300 elever på Karl Johansskolan i Örebro att bjuda på dubbla konserter på Conventum inför en hänförd publik. Skolan har hunnit bli tio år och lördagens evangemang betydde starten för ett innehållsrik jubileumsår.


Text: Åke Eriksson, NA


Just nu....

Har jag en söt liten kompis som heterBobo. Han är så himla söt och så lekful av sig. Johanna som ibland sover hos oss tog med sig Bobo och i morse gick jag en lååånnngg promenad med honom.

Jag insåg hur lycklig jag blir av att ha en hund och att få leka och bara gå ut på lång promenad. Jag saknar Donna än och ibland pratar vi om att ha en hund en vacker dag och det ska vara en dag då man vet att man har tid och inte är så borta så mycket.

Bobo är en härlig hund och jag hoppas att Johanna kommer ofta med Bobo så att jag får gå ut och bara njuta av stunden.

Hunden är människans bästa vän!

Ikväll ska jag...


Bild: google

Jag tycker det ska bli mysig med tjejmiddag då får vi kvinnor kackla, skratta och bara ha trevligt o mysig.

 Jag har två olika tjejmiddagar som består av olika grupper och nu är det en tredje som jag ska med ikväll. Jag blev bjuden i våras till en fd kollega och så blev jag så glad när hennes väninna bjöd in mig nu till ikväll. Jag är yngst medan alla de är 50 år, men ändå en så mysig och trevlig grupp att jag TRIVDES när jag var med dom sist så jag ser verkligen framemot att få umgås med dem ikväll.

Tjejmiddag är inte alltid så lätt. Man har försökt ett antal gånger, men det slutar alltid med att det inte blir flera träffar efter 2 till 3 träffar och det tycker jag är tråkigt.

Nu har jag iallafall två st som jag håller hårt om och även om det var så himla länge sen så hoppas jag att vi ses snart och ni vet vilka ni är så hallå - vems tur är det? :P

Jag vill önska er en trevlig kväll och känn kramen till eder alla!


Karl Johans Skolas traditionella JulkonsertKarl Johans Skolas traditionella julkonsert
 

Lördag den 28 november
En julkonsert som måste upplevas. 300 elever bjuder på en blandning av julens traditionella sånger och sånger i modernare tappning. Du får uppleva advent, lucia och jul i en och samma konsert!
 
Tid: Två föreställningar, 15.00 och 18.30
Plats: Conventum kongresshall
Entré: Vuxen 150:-   Barn upp till 16 år 90:-
Biljetter: Örebrokompaniet, telefon 019-21 21 21, besöksadress Olof Palmes Torg 3.
Paus: Ja

Tösen Tina ska sjunga och dansa och showa loss med sin skola. Jag älskar deras traditionella julkonsert. Ska dit tillsammans med två underbara vänner medan tösen Channie sitter med kompisarna och minnas över att de gick där för snart 6 månader sen.

Det är SÅÅÅ IRRITERANDE


Bild: google

Att gå in i affären och JA, jag menar alla typer av affärer som H&M, Lindex, Kap Ahl, PoP och flera klädkedjor och till och med second hands som myrorna, så har flickorna hos barnavdelning M A K T E N!!!

Jag kan ofta känna stor frustration över att det inte alltid är så lätt att hitta kläder till pojkarna mina och det finns inte mycket att välja på. När jag ser  flickavdelning är det ju rena rama himmelriket där och ni mammor och pappor kan ju skatta er lyckliga som så lätt hittar kläder där.

Jag har aldrig riktigt förstått varför det är en så liten avdelning hos pojkar medan flickorna får så mycket utrymme. Är mode designers så fantasilösa på att designera killkläder?? eller är det så att det ska vara så att flickorna ska ha störst plats med alla kläder??

Jag minns mycket väl när jag tog grabbarna mina till babycafe som var på torsdagar. Man kunde nämligen se och ja det var O F T A att flera pojkar hade samma kläder som mina pojkar och hur roligt är det egentligen? Jag tycker om att pojkarna ska ha kläder som inte alla andra pojkar har, men det är inte så lätt faktiskt så visst är det lite trist när så många har samma kläder som mina.

I dag letade jag lite kläder som jag vill handla till mina killar, men hittade inte riktigt det jag vill ha och ja, jag kände faktiskt stor frustration över att se flickavdelningen.

Jag har två flickor som är stora och jag kan ärligt säga  så stor plats tog inte flickavdelningen när de var så små, eller så var jag helt omedvetet om det då man inte hade pojkar som jag har nu idag.

Håller ni inte med, ni mammor och pappor som har pojkar?? Vad är det första ni tänker på när ni ska handla kläder till er pojke eller pojkar?
Svar på frågan..

flesta av er svarade:Och det är R Ä T T

Än kan jag se repris och tröttnar aldrig på filmen - den är helt enkelt så underbart...


Intressanta...

Intressant dag, ny erfarenhet, och en glädjande att se en utvecklande och bättre verksamhet efter gårdagens aktiviteter.

Hoppas ni hade en fin tisdag!


Morgondagens fråga

´Hur träffades du och jag?


Tredje frågan till alla!

Nu ställer jag


Vilket favorit program VAR min favorit som liten?

1. Emil i Lönneberga

2. Lilla huset på prärien

3. Upp med händernaHoppas det blir flera gissningar än 8 svar ----)  kom igen och lär känna Addiswa Stenström


Regn regn och filmys


Bild: Google

Gud vad trött man blir på vädrets makter. Det har ju regnat hela tiden och i flera dagar. I går tittade solen fram lite, men sen kom regnet och det har regnat sen dess. Hemskt huvudvärk har man och man blir ju riktigt trött och det är ju deppande att se ute.

Jag och flickorna bestämde att hyra film och vi kollade påJag kollar knappast på filmer och hyr nästan aldrig, men den här filmen var otrolig bra. Ni som inte sett den borde se den. Jag och töserna mina var som fastklistrad framför filmen och vi log när filmen slutade och bara sa:

Wow - filmen var ju otrolig bra.

Killarna mina var snällt uppe i sitt rum och tittade på en annan film och de gick inte ner och störde oss och det förvånnade mig, men samtidigt var det skönt att få koppla av så det var en mysig söndag trots vädrets makter!


Här kommer svaret...

Det är superintressant att bara 8 har svarat på min fråga om mig trots att jag får ca 70-80 besökare på min sida.

Kom igen folk - är det så osäkert att svara på frågan?? äähhh ha lite kul och lär känna mig, du som besöker mig flitigt varje dag!!Kul att ni alla svarade att min favorit program är Desperate housewifes förutom väninnan I som gissade på Uggly Betty. Funderar om jag verkligen har nämnt henne till dig vännen???? för jag sitter med STORT frågetecken att jag gjort det flera gånger?? öhh??? är det mitt kassa minne???

Men ni som tror på Desperate???? Är jag en sån som verkligen älskar programmet?? Trots att jag kollar den så är det definitivt inte min favorit.

Jag gillar nämligen att titta på CRIMINAL MINDS -  Sitter faktiskt fastklistrad framför den och jag blir så sur om jag missar ett avsnitt om något annat kommer ivägen för min del.

Så en Criminal Minds freak är jag faktiskt och här bidde ingen vinnare!! 

Cheeera folks!


En dag med Sweden Sport Academy

Det är söndag och då är det dagen då killarna ska få prova olika sport som Sweden Sport Academy arrangerar.

I dag var det.... bjuder på bilder istället.... Fick ju låna tösens kamera och det är inte alltid man får det.
På väg till idrottshusetDet blir bordtennis idag

Här förklarar ledarna hur man ska göraColin in actionNick är tyvärr ingen sportfåne som sin storebror. Trots man betalat för honom så vill han helt enkelt inte prova med de andra barnen.Colin har bollsinne för all sport och lär sig som blixen!Mot mamma var det okej att spela bordtennisMe in action och Nick är fotografen

På väg hem fr träningen och så var det Colin som hann bli clown nåväl!!...


Så kul och underbart...

I kväll såg jag till att flickorna mina satt barnvakt så att jag kunde åka och titta på OPEN SIGN och det var jätte kul att se ungdomar visa sina talanger.

Tänk att det finns dolda talanger hos var och en och jag häpnade över att en var så duktig och att han varit min tidigare elev.

Jag tycker det är så kul och underbart att så många kom och tittade - speciellt ungdomar och jag är faktiskt nöjd med kvällen.

Hoppas ni hade en fin kväll!


Det är...

Lördag och ute är det lika trist väder som det varit hela veckan så jag hoppas åtminstone att det blir lite ljusare idag och det är fortfarande morgon!.

I dag är det öppet hus på Tullängsskolan och dit ska jag med grabbarna mina för att besöka skolan jag jobbat och också för att jobba i några timmar.

Två elever har vunnit bidrag i skrivartävling som de översatte på teckenspråk och det är elever från särskolan. Det är tråkigt att det inte finns döva/hsk barn och ungdomar som uppmuntras av lärare eller andra att skriva eller spela in på teckenspråk och skicka det till oss. Jag skickade till många men ändå blev det bara två. Skrivartävling är varje år och jag hoppas att det blir bättre nästa år så att vi ska uppmuntra våra barn och ungdomar att det är bra, det är fint att skriva en dikt och det får man ju göra både på skriven svenska och på teckenspråk.

Nu ska jag fixa lite hemma innan jag och mina prinsar ska cykla iväg till Tullängsskolan.

Ha en fin dag ni alla!


Colin och jagVi kollar på Idol just nu och i rummet är det mörkt och så har vi många tända ljus. Det är mysigt att sitta med honom och bara lyssna på musik. Lillebror Nick sover bredvid och har somnat på soffan och han sover så sött.

Det är roligt att se Colin som lyssnar mycket på musik och att Idol är en av hans favorit program. Varje onsdagar har Colin muisklektion och har börjat spela gitarr och när han kommer hem så lyser hans ögon av lycka och vill visa vad han lärt sig. systrarna har gitarr så de låter honom få låna ibland och jag tycker det är roligt att få se hur mycket han utvecklas.

Det är roligt att barnen håller på med musik och för mig är det en del av lycka. Jag har ju alltid tyckt om musik och som ung spelade jag mycket teater och dansade och sjöng och tolkade låtar. På familjeträffar sjunger vi alltid tillsammans och  det är härlig familjestämning.

Jag tycker det är synd att man inte kan söka plats på Karl Johansskola redan nu som så många andra privata skolor gör. Colin vill gå i samma spår som sina systrar, men att vi får söka när det är dags och där gäller det inträdesprov efteråt.

Ska bli spännande att få se om han fortfarande vill söka till skolan eftersom det är 3 år kvar och mycket han hända på tre år.

Ha en skön kväll!

....


Bild: Google

Fattar inte riktigt att det är fredag och jag har i en vecka haft den magska siffran 40!!!

I dag bestämde jag att beställa hem Saigon mat och det är så gott och billigt. Barnen blev lyckliga och jag köper det då och då när man känner för det.

Fredagsmys blir nog att mysa med grabbarna mina med lite gott och tända ljus medan flickorna är med sina vänner. Jag tycker det är så mysigt med en lugn kväll och man får möjlighet att slappna av.

Så jag önskar er en trevlig fredagsmys och koppla av ni alla med


I DETTA STUND VILL JAG...

Hedra Ann-Christin PalmJag minns den dagen jag träffade dig för första gången och det var skolmästerskap för döva. Du kom springande förbi  som en blivande löpar drottning på friidrottsbanan och jag beundrade dig med ditt långa hår. Sen blev vi skolkamrater och gick i pararell klass och vi umgicks mycket en tid. Du hälsade på mig hemma hos mor och far i småland en helg och jag minns att vi hade så kul.

Åren gick och vi båda valde våra vägar och hade andra vänner, men någonstans fanns du innerst inne i mitt hjärta och som vi alla säger - livets stig omges vi av vänner som kommer och går.


Vi lever i en värld med full av orättvisor. För två är sen träffade jag Anne i Vänersborg där det var Dövas Dag. Vi pratade mycket och hon spred så mycket glädje över livet och barnen hon älskade så högt. I den stunden omedvetande att det var sista gången jag fick se dig, Anne och vi hann prata så mycket mellan himmel och jord - i efterhand är det en märklig känsla att vi så intensivt gjorde det.

Varför ska de goda drabbas och ryckas bort från oss så??.

Jag är tacksam att jag fick lära känna dig och jag tänker på dig med Bo Setterlinds poesi/dikt

Det finns ett hav, som ingen ser


det finns en grav, där ingen dör,


Det finns en sol, som ej går ner,


det finns en strand i varje själ.


Mina tankar går till min älskade vän, Irene med familj


Nästa frågetävling om lilla migÅter igen: Ni som var med på min fest får inte svara tyvärr..

....

PÅ VÄG


Världen ligger öppen, vägen löper fri, och jorden snurrar vidare, mot nya vackra mål.
Själv sitter jag här ensam kvar! Jag funderar över mitt, tänker på stunder som var, allt som kom och gick.

Jag vet att jag måste välja, vilken väg som jag ska gå. Och när jag väl har valt denna vägen, så ska jag kämpa på.


För tänk på alla de människor i världen, som inte nåt sitt mål. Som sitter där på sin ålders höst, och ångrar den tid som gått.
Jag vill inte bli en utav dem, för jag vill leva och må bra. Skulle vilja stolt kunna säga: Här är jag! Världen ligger öppen, vägen löper fri, och jorden snurrar vidare, mot nya vackra mål.


Själv reser jag mig upp! Jag känner nu vart nålen pekar, inom kompassen, som jag har i min kropp.
Jag vet nu vad jag ska välja, jag vet vart jag ska gå. Och så ska alla tvivlare få se, att jag kan kämpa på. Men en tanke går ändock till de människor i världen, som inte börjat vandra mot sina mål.


De som inte kommit loss, och ännu mot sina mentala bojor slåss. Jag vet att jag inte är en utav dem, för jag lever och mår bra. Kan nu stolt säga: Här är jag!


 //Morgan Svalby

I tisdags...


Bild: Google

I tisdags tog jag barnen till Örebro mässan och när vi tog bussen blev det snabbt fullt och väldigt trångt. Tur att vår buss stannade precis nära vårt hem så vi hann iallafall sätta oss och slippa stå. När vi väl kom fram så fick vi se det längsta kön man någonsin sett. Vi hade inget val och fick snällt stå i kön som snabbt blev ännu längre efter oss.

Vädret var inte det bästa, men det var ok och pojkarna var väldig DUKTIGA och hade tålamod. Vi stod iallafall ca under 2 timmar och det var värt besväret.

När jag stod i kön så tänkte jag och tittade att det är ju lite häftig eller märkligt att se så  många folk komma för att ta vaccin och jag funderade om det varit så här förut och om sånt kommer hända igen i framtiden.

Nick var lite osäker och vägrade först att låta systern ta spruta men när han såg storebror och systrarna så satt han snällt och lät systern ta sprutan och därefter fick jag min. Killarna ska åter om 3 veckor medan vi äldre inte behöver det.

Det känns skönt att vi nu har vaccinerat oss och jag var lite skeptiskt till det innan och tänkte helt skipa det, men efter all samtal och all information från media så bestämde jag att genomföra det ändå.

Tina blev den som drabbades och mådde illa och blev jätte sjuk så hon fick stanna hemma från skolan i 2 dagar.  Vi andra mår bra förutom att vi är så ömma och jag skriker så fort någon rör min arm för det värker så.


Rätt svar...Kul att ni försökte svara på min fråga. Kommer med fler frågor om mig som mina vänner fick gissa som jag gärna delar och frågar er. Nästa fråga kommer senare idag hoppas jag.

Men ni som svarat rätt - GRATTIS och det rätta svaret är att jag var SDU förbundsordförande år:

1: 1998-2002
Vill även tacka...


Bild: Irene J

Vill även tacka mamma och pappa och mina kära bröder för en fin present de gav till mig. Jag lovar att den kommer till stor användning och ska fixa det som ni länge tjatat på.

Puss på er och älskar er mycket

Kvällens andra fråga:Ni som var med på min fest - ni räknas inte. Så här kommer kvällens andra fråga så gissa ni så får vi se hur många av er har rätt.  :-)

Laptop eller kamera...

Jag fick Netonet presentkort  från vänner . Önskar att få köpa en:

  ellerSka ta och fundera på vilken av de två jag vill ha och det ska jag göra snart. Man kan ju också vänta till mellandags rea och se om man hittar något bra och till bra pris. Tack mina vänner odh lovar meddela vad det blir.

Dagens frågaDen här halsbandet fick jag av mina härliga vänner och jag tänkte beställa en sådan halsband eftersom jag länge har önskat mig en sån.

Det står:

LOVE CACY

Vad betyder det???  - Ni som vet ska inte ens vara med och svara...

Kul se om ni kan svara på frågan..


En lyckad fest med mycket skratt...

Först och främst vill jag tacka mina värdinnor, Ingela och Tine för att ni ordnade en så fin fest och jag vill också tacka Ira för att hon hjälpte mig med förberedelser inför festen.  När jag bloggar så ler jag och känner mig faktiskt GLAD.

Jag skickade ut ca 52 inbjudan och bokade lokal, men sen när flera inte kunde komma och att många sedan meddelade att de inte kan av flera orsaker och till och med samma dag så blev vi ca 12 personer.

Ja idag kan man se att tiden förändras och man ser vilka vänner man har men självklart kom det olika orsaker, bortförklaringar och så vidare och det bryr jag mig inte om och jag är glad att jag genomförde festen ändå trots min lilla kristid om att fylla 40 år.

På festen hade man tipsromenad om mig och det var kul att se hur mycket vännerna vet om mig. Givetvis så hade flickorna mina rätt av alla, men fick en utslagsfråga och så vann tösen Channie. Men bland vännerna så vann Ira som fick 10 rätt av 15 så GRATTIS vännen min.

På kvällen blev det både snack, frågor som gästerna fick ställa till mig och jag till dom. Det blev mycket skratt  och jag sprang flera gånger till köket för att skratta av mig och torka tårarna mina. Det var helt underbart och en festlig stämning och alla gick hem med ett leende.

Jag bjuder på bilder och eftersom jag inte frågat vännerna om det är ok att de är med min blogg så väljer jag bilder som inte syns så mycket.

         

   
En glad 40 åring som blev mycket nöjd med att vara dagens huvudperson.

Tack ni som kom, ni som skickat sms och gratulerat mig, i facebook och här på bloggen - STORT TACK!


Hittade en bild...

Hur kan tiden bara gå så himla fort så fort??

I morgon är det dagen D då jag blir 40 år!!!

Ok jag ska inte klaga utan det är då som livet börjar har jag nog hört det senaste tiden.

Nåväl, men hittade en bild på mig med töserna mina när vi var på min kusin Stefans student.

Jag kan faktiskt märka att jag nog ser äldre ut idag än på bilden. Har glömt att mina töser var så små!Önskar er en härlig helg med kram!


Bloggtorka..

Har inget speciellt jag vill skriva om så jag har lite bloggtorka just nu...

Killarba fick i går kväll ( fredag) besök av bardomskompisen Albin som sov över och de hade kul.

I dag är systrarna Emi och Lea hos oss och sover över en natt. De har så kul och leker så fint ihop.

Själv försöker jag plugga och plugga...

Ha en skön kväll mina bloggläsare!


Man blir så trött...

Av att mina killar kommer till mig varje natt. Jag sover aldrig ensam på morgonen och tack och lov har man dubbelsäng, men det är tröttsamt att de kommer VARJE natt och så har det varit i månader.

Jag bor i en etage lägenhet och killarnas rum är på andra våningen och man orkar ju inte stiga upp för att få dom att gå upp igen till sina sängar och det förstör ju min sömn för att ta min tid och få upp två trötta killar. Jag är lite rädd att det blir så och att de vant sig vid att de alltid får sova hos mig fram till morgondagen.

Ni kan tänka er två små killar som sover, sparkar och rör sig och det förstör ofta min sömn att jag ibland går och lägger mig på soffan.

Har ni mina bloggläsare förslag på vad man kan göra??  Man vill så gärna se till att de ska vänja sig vid att sova i sina sängar fram till morgondagen!.

Ha en fin dag mina läsare.

Varför förstöra den viktiga traditionen?

Jag tycker det är trist när man ser det här:Jag menar inget illa, man visst gillar jag julen, men måste man se det här ute på stan redan nu?????och det härDet är bara den 2:a november och det är väl inte mening att man ska se alla julsaker redan nu?? Jag har inte ens fyllt år än och förr i tiden i unga dar såg man inga julsaker ute på stan i november.

Varför stressa folk, ja man blir ju ännu mer stressad av att se allt det här så är det meningen att det ska vara så??

För handeln/affärsvärlden kanske det är värt varenda krona, men är det värt att stressa oss alla som vi är idag?

Vi stressar oss så mycket nu för att allt ska fixas, trixas, hinnas det och det och det.

Jag minns hur spännande det var helgen  innan 1:a dec då satte man upp papper på skyltfönstren för att inte vi ska se alla julsaker de satte upp. Första advent - en söndag så gick man alltid ut och kollade alla julsaker och ja det var så vackert.

Så känner man inte nu för vi har ju redan sett alla julprydnader som lyser upp ca 8 veckor före jul.


Varför förstöra den viktiga traditionen??

Håller ni inte med mig?

Helgen...

Helgen var inte så bra för mig som ville njuta av att vara hemma ensam utan barn.

Jag hade hemskt huvudvärk på fredagen och det kändes som huvudet skulle sprängas i bitar - tabletter hjälpte inte.

På lördags morgon var det ok så jag o tösen åkte till Marieberg för att köpa vinterskor och sen spana lite på IKEA, men jag blev ganska snabbt dålig och fick avbryta och åka hem. Väl hemma la jag mig och jag blev riktigt sjuk och hade ont i hela kroppen, feber och frös som tusan. Låg nog hela helgen på soffan och orkade knappast röra mig.

Söndag låg jag fortfarande och sov för det mesta, men mot kvällen blev jag piggare och orkade gå upp och göra saker och blev piggare sent mot kvällen.

Det enda kommentar jag får från vänner och familj är:


Du hade nog svininfluensa


Suck det är det enda som folk tänker på idag!!!För mig vet jag inte om det var det - jag tyckte det var som en vanlig influensa som snabbt gick över - hur ska man skilja på svinninfluensa och en vanlig influensa????Hmmm

RSS 2.0