Jag älskar dig, du älskar mig vi är en lycklig familj...

           


I love you.
You love me.
We're a happy family;
With a great big hug,
And a kiss from me to you
Won't you say you love me too?           

I love you
You love me
We're best friends
Like friends should be
With a great big hug
And a kiss from me to you
Won't you say you love me too

♥          ♥          ♥          ♥          ♥          ♥         ♥          ♥          ♥          ♥

Den sågen var Channies och min favorit sång när vi bodde i USA och  vi sjöng alltid med när den söta lila figuren Barney började sjunga.


Grattis fina Nettan... (30 sept)

Här är en underbar vän som ska få sin ära och idag fyller hon år och jag måste säga att hon är en fantastiskt person.

Vi har båda gått igenom bra och dåliga vägar när det gäller kontakt, vänskap och allt som hör livet till, men vi har aldrig gett upp för varandra och det är jag otrolig glad för.

Du är och kommer alltid vara min vän.

Grattis och hoppas dagen var fin.

Kram från oss alla här hemma ♥


Grattis söta Elsa (30 sept)Vi vill gratulera söta Elsa Randone som fyller 3 år idag. Vi hoppas att din mamma, Nina läser bloggen så att hon kan tala om för dig att vi tänker på dig idag.

Ha en underbar dag med mamma och lillebror Destin och må solen skina över dig.

Kram från klanen Stenström

Farväl 50 öringen!I dag träffade jag tösen Channie på stan efter jobbet. Vi gick till banken för att sätta in alla 50 öringar som hon sparat genom åren och det var många som hon hade så lite rikare blev hon. Man såg alla pengarna rulla ner i apparaten och i samma stund insåg man att det var nästan som en typ "begravning" och att vi liksom tog farväl av 50 öringen så imorgon blir plånboken åtminstone lite lättare efter alla de år.

Jag har varit med om pengar som kommit och försvunnit så jag tycker det ska bli intressant att se vilken peng som försvinner härnäst.

Ha en skön kväll!

Jag vill inte hem...

I dagarna har min söta och rara  frågat när det är fredag och han längtar så otroligt mycket för det är något som ska hända och det är mycket viktigt för honom att inte missa det.

Han var bestämd och sa att han inte vill hem till pappa i helg för då missar han att få gå på


Bild: Google

disco som niorna ordnar på hans skola. Han pratar redan om vad han ska ha för kläder och att han ska gå med sina kompisar.

Just nu tycker han att tiden är för långtsamt och att han önskade att det var fredag imorgon.

Min söta grabb är för gullig!

Grattis Sunshine - 29 sept

                

 


Grattis underbara Rhianna på 4 årsdagen och hoppas du får en underbar dag med din underbar mor med sambo.

Vi är glada att du är en del av vårt liv och du sprider så mycket glädje och skratt när du är hos oss. Du har en underbar mamma som du ska skatta dig lycklig och vi tycker om henne lika mycket som vi tycker om dig, lilla Sunshine.

Grattis och varma kramar från oss alla i familjen.

Barndomsvänner
Säger nog det för tusende gången!

Fattar inte att tösen Tina nu måste ta ett beslut snart för att välja gymnasiepgrogram och ja hon går i 9:an och hur kom det sig??????????????

I dag träffade jag tösen efter jobbet och vi gick tillsammans runt och kollade alla gymnasieskolor och jag kan bara säga att det är lite lite  galet att det finns så många skolor och program att välja på.
Lider verkligen med 9:orna för att de måste gå igenom alla program som finns att välja på och jag antar det är tufft för dom så hoppas det går bra. Så här var det ju inte när man gick på gymnasiet för över 20 år sen!!!.

Jag tycker det är spännande att få prata med Tina om gymnasieval och hon är mer engagerad och diskuterar med mig om olika program som hon är intresserad av och hon funderar mycket kring sina studier och vad hon måste göra för att uppnå målen. Givetvis så är hon duktig i skolan och pluggar flitigt och är alltid så glad när hon gjort prov och fått bra resultat.

Tina funderar på två gymnasieskolor:

                                  

Hon vill gärna läsa något som har med företag att göra och bli en Entreprenör i framtiden. Hoppas på att äga en egen affär eller så och det har hon pratat om länge så jag tycker det ska bli spännande att se vad hon väljer till slut. Hon har fram till Januari att bestämma sig innan hon måste skicka ansökan till följande program som hon sen bestämmer.

I höst blir det många besök till olika gymnasieskolor då de ska ha öppet hus och jag kommer att följa henne och vägleda henne fram till den dagen beslutar vad hon ska välja. Önskar dig all lycka tösen min ♥

                                                              


Tösen Tina och hennes fina leende

 

Albin Lindroth


  

 


                       

          Bilder: Addiswa                   


ColinBilder: Amatör fotografen Addiswa


En dikt om hösten

Bild: Addiswa

 

Hösten är en senare vår.
Frukt så fin och vacker du får.
Till sommaren tar vi nu adjö.
Snart så täcks marken av ren ny snö.

Tag och gå ut på en promenad
och njut av höstens färgkaskad.
När träden sig klär uti gulröda kläder
och lyser som facklor uti klart kallt väder.

Av äpplen kan du baka
en härlig äppelkaka.
Plommon päron likaså
kan du också smaka på.

Hösten är som en omvänd vår.
Den sakta emot vintern går.
Dock nya knoppar redan finns
i vår natur så skön.
Och som du säkert vet och minns
blir snart en vår så grön.

Så tänk dej hösten som en vår!
Tag hand om den!
Då bra du mår!

                                                                                     Dikt: Skånsk saga


Sången till Thyra


                                                                     ♥

Sov du lilla sov gott. Du är döpt ditt, ditt hår är vått.

I Guds händer vi dig lagt, ditt namn och Guds namn har sagt.

Du är på den gröna gren liten knopp, Guds ögonsten.

 

Fråga sen allt vad du vill veta:

Vem är Gud och var bor han?

Vem har skapat jord och allt,

Lejon, fåglar, varmt och kallt?

Fråga oss om tro och hopp, dop

och nattvard lilla knopp.

 
Liten knopp på livets träd,

litet barn på vuxen knä.

Livet rymmer hemlighet,

större än vad någon vet:

Som en knopp som går i blom

Du vårt barn, Guds egendom

                     ♥

 


En härlig dag att bli gudmor till söta Thyra Lindroth

Trots vädrets makter och att det spö regnade och jätte kallt så är det ändå en härlig dag att fira söta Thyra som nu är min gudbarn. Dagen var fin och vill tacka familjen Lindroth för dagen. Bjuder lite bilder som tösen Tina tog.
Många bollar i luften!
Enligt mina vänner så har jag många bollar i luften och det stämmer och det är många bollar man har och trots det tror jag inte att jag tappar en boll så ofta. Jag gör det nog då och  då när saker och ting inte fungerar eller inte går som det ska och då kan man känna sig frusterad över det.

Men just nu tycker jag att bollarna håller sig och det är bland annat att jag lyckats planera och göra det jag vill. Att fotografera är ett intresse som jag sakta har fastnat för och som ni kan se så har jag tagit bilder på en kär far och dotter som visar så mycket kärlek sen har jag tagit bilder på min lilleman och jag tycker att bilderna blev bra. Jag kommer visa flera bilder som jag tagit och hoppas fortsätta utveckla mig själv. Dock önskade jag så att jag hade råd att köpa en bättre kamera så att man på det sättet utvecklar sig mer och mer och så småningom kan fotografera folk som vill bli plåtad av en kvinna med många bollar i luften.

Yannick

Fotograf: Addiswa
 (inte tillåtet att kopiera någon av bilderna utan min tillstånd)


Far och dotter: Johan och Thyra Lindroth


~~*~~Vi gillar olika~~*~~

                                                   Dagens visdom:

Om vi alla är olika så har vi så himla mycket att prata om    


och det är där vi får kunskap och respekt för varandra.  


   


~~Addiswa 100921~~

Dagens bild!

På jobbet och strax innan alla elever kom in för att testa hur det är att rösta.

 
Nu hoppas jag att de röstar i helg när alla åker hem till mor och far.

Ha en fin dag!


Jag älskar ZUMBA och är helt fast!


Bild: google

I våras läste jag lite om Zumba fitness och blev nyfiken och ännu mer nyfiknare blev jag när man såg reklam på det. Jag sökte då och kollade om Zumba fanns i Örebro, men nix det fanns inte förutom alla andra städer som Stockholm, Malmö och några till så det var bara att hoppas på att den skulle komma hit till Örebro.

Under sommaren fick jag veta av en vän som precis blivit Zumba Instruktör att det ska börja på hösten och ni anade inte hur glad jag blev. Nu har jag testat och jag är helt fast - ja jag är helt frälst i träningsformen och älskar det och längtar till nästa pass.

Det har blivit ett fenomen i Örebro och på nästa alla träningsplatser i Örebro är det fullt överallt.

Vad är Zumba?
Zumba är en rolig och upplivande träningsform där de latinska rytmerna står i fokus. Du lär dig grundstegen till ett flertal latinamerikanska dansstilar och svänger till den heta musiken!

Vem uppfann Zumba?


Bild: Google


Albert "Beto" Perez, personlig tränare åt ett stort antal kändisar, skapade idén om dansbaserad träning till latinsk musik i sitt hemland Colombia i mitten av 1990-talet.


En dag när Beto kom till träningslokalen insåg han att han glömt ta med musik till det aerobicspass han skulle leda. Enda möjligheten var att rafsa ihop de skivor och band som han hade liggande i bilen: traditionell latinsk salsa och merengue - musik som han vuxit upp med och fortfarande älskar högt. Det blev en stor utmaning att improvisera fram ett helt aerobicspass, under pågående träning, och med en helt annan typ av musik. Beto lyckades med uppgiften och med denna plötsliga sistaminuten-improvisation föddes ett revolutionerande träningsprogram - Zumba Fitness®! Det blev snabbt den mest populära på träningscentret.


Idag har Zumba Fitness® blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna och populäriteten bara fortsätter att öka. Samtidigt koordinerar Beto mer än 12 000 certifierade Zumba®-instruktörer över hela världen. Instruktörer som hjälper människor med olika bakgrund, i olika åldrar och från stora och små städer att komma igång med Zumba®. Eller som Beto säger:

 "Ditch the workout. Join the party!"
Ladies Night!


Bild: Google

Nu har man köpt biljett till Ladies Night som kommer till Örebro i November. Jag ska gå med P, M, L och J och vi köpte VIP biljett och med biljetten får vi vara med tidigare, äta gott och bara ha en trevlig stund innan vi går in och får sitta på första raden för att se Ladies Night.

Jag ser verkligen fram emot det och att ha roligt, koppla av och bara njuta av kvällen med vännerna.

Vi ses och jag längtar..

Dagens trista händelse


Bild: Google

Fick ett sms meddelande från Strandhuset (fritids) och meddelandet tyde: Yannick mår inte bra och har feber.

Tur att Tina är hemma så att hon kunde gå och hämta honom och jag fortsätta jobba. När jag kom hem sov lilleman och han hade verkligen hög feber så nu ligger han och bara är så slö och sover periodsvis.

Så morgondagens göra: VABBA lillen..


Kvällens bildCoola Nick med sin 3D glasögon efter att ha sett Toy Story 3!

Glöm inte att rösta på söndag!Jag tillsammans med mina parti kamrater Teckenspråkiga S - Förening

Isabella Hagnell och Henrika Majer Lorentzon

Glöm inte att rösta på söndag - gör din röst hörd och välj det parti du tycker passar dig bäst!

På lördag och söndag kl 13.00-15.00 finns vi på stan - stortorget och står vid Socialdemokraternas valstuga så kom dit och passa på att träffa oss, prata, få information och ställ frågor på ditt eget språk: Teckenspråk


Basketlekis

I slndags var killarna på Basketlekis och det blev en tidig morgon för killarna och mig. Vi vaknade ca kl 7 och sen cyklade vi iväg till Birgittaskolan ca kl 8. De började med basketlekis kl halv nio och till speciellt Yannick stora förtjustning så var han så glad att få prova med basket och han har länge tjatat om att få prova.

Tycker det är bra att lilleman säger VAD han vill då det har för mesta varit jag som försökt uppmuntra honom att prova olika sporter. Jag insåg att jag borde ha låtit honom få själv bestämma efter söndagens roliga timme med basket. Bjuder på bilderEn allvarlig Nick - Framtidens basketspelare?

Mina prinsar små....

Kvällens bild vill jag visa mina söta prinsar när de var små:Colin 1 år och Yannick 3 veckor!

Underbar bild på bröderna :0)

Nu börjar Rynninge IK förstå spelets regler!

Det är kul att få se Colin och hans lag när de tränar fotboll och när de har matcher. Det är speciellt roligt nu när de förstått spelets regler och hur det fungerar. I våras började killarna spela pool spel mot Adolfserg IK, BK Forward och det syntes på de lagen att de var vana och spelade jätte bra och gjorde många mål mot Rynninge IK.
I höst har Colin haft match två gånger den första spelades den 22 aug och då såg man att de verkligen hade utvecklats mycket, men trots det så förlorade de alla matcher liksom de gjorde i våras.

I dag var man så stolt liksom alla andra föräldrar var och vi pratade mycket om hur fort våra killar har utvecklats sig var och en och de spelade jätte bra idag. De vann 2 matcher och en oavgjort och sen förlorade de sista matchen och för oss var det superbra så jag ger tummen upp till er killar.

Visar dagens bilder från dagens matcher.


Mot AdolfsbergTur att mammas mobil finns om det är för långtråkigt!

                                   Tycker att Colin är modig som också ställer upp som målvakt och han är rätt duktig tycker jag.Bra spelat killar och man längtar till nästa match om det nu blir något innan det blir för kallt att spela ute!.

....

Vänner har börjat fråga om jag ska sluta att blogga och jag har svarat att jag inte kommer göra det. Det är bara så att jag har hittat så mycket annat som är trevligare att göra än att sitta vid datorn. MSN är också efterfrågad då jag ofta var inne, men inte är det så lika mycket och jag tycker det är skönt att jag nu kan vara utan och försöka göra något annat.

Det är inte så mycket som har hänt förutom att man nu ser att Colin tar hem läxor och läser sina läxor tillsammans med någon av systrarna. Han måste läsa högt och för att det ska gå rätt för honom så bad jag flickorna hjälpa till och jag är tacksam som har dom

Minns inte riktigt hur jag gjorde med Channie, men jag minns att jag fick påpeka några lärare att Channie kan absolut inte läsa på Engelska till mig för att jag ska höra och säga om hon uttalar fel och det gällde även med Svenskan. Trots det ser jag att hon inte tagit stor skada av det och klarat sig utmärkt och det har ju tösen Tina också gjort.

Jag trivs så bra på jobbet och är glad att jag jobbar där. Härliga arbetskamrater och härliga elever så man ser framemot att jobba när man vaknar på morgonen och sen promenerar till jobbet.

Jag har har nu också börjat träna pass flera gånger i veckan och jag är töserna evig tacksam som kollar killarna under tiden. Nu på måndag ska jag börja med Zumba och jag längtar verkligen och ser framemot 11 måndagar.
Cirkelgym är något jag fastnat för och testade för första gången tillsammans med vännen P och det var verkligen bra. Borde ha lyssnat på Rebecca som tidigare försökt att få mig dit och träna, men man blir ju alltid efterklok.

I helg blir det ingen sovmorgon för Colin hade sin match idag och imorgon börjar deras basket träning och där ska man vara kl halv nio!!!..

Ja vad gör man åt det - det bästa är ju att le och veta att mina killar rör på sig och provar olika sporter vilket är bra!

Många bollar i luften!


Bild: google

Det märks att jag knappast hinner att blogga nu när jag arbetar heltid och att visa dagar kommer man hem sent och då gäller det att fixa mat och se till allt är ok hemma.

Jag har ju också föreningsliv och man har börjat med en hel del aktiviteter och där finns jag med på ett hörn med olika ansvarsområden.

Jag trivs med jobbet och är glad att få jobba med härliga arbetskamrater och eleverna förgyller min dag även om det är mycket man ska göra och planera och tänka på, men TRIVS det gör jag.

Jag har hunnit med att testa Zumba och är hel frälst i det och hoppas fortsätta med det och det är tydligen populärt nu här i Örebro att många träningscenter är fullbokat överallt. Jag ville träna på Karl Johansskola eftersom man lärt känna instruktören, Ivan, men platsen blev snabbt fullt så det är bara att acceptera och söka på andra ställen. Där jag tränade var det ganska mörkt inne i lokalen och jag kände mig så instängd även om jag fokuserade på Zumban, så hoppas jag hittar ett ställe där det är ljusare större lokal.

Trots Zumba så har jag hunnit med en gympa pass och danspass hos Friskis och Svettis. Ni minns att jag funderade på att bli gympaledare och det är så att jag har kontaktat verksamhet chefen så vi får se hur det kommer att gå och dessutom kollart jag olika utbildningar på distans om livs coach och personlig tränare.

Det är lördag och solen skiner strålande och snart ska jag och mina pojkar iväg hem till familjen Lindroth för att sedan sparka ut P och J så de får umgås och rå om varandra och fira sin bröllopsdag då de varit gifta i 10 år. Killarna längtar att få leka med Albin och jag att få ta hand om min blivande gud dotter Thyra. Jag hoppas att solen skiner hela dagen så att jag kan ta med ungarna ut till någon trevlig lekpark så de kan leka och jag ta bilder.

Ha en fin lördag!

RSS 2.0