Underbar påsk!

Bild från förra sommaren!
det märks att killarna och Rhianna har vuxit sen förra sommaren men trots allt är det en härlig bild på dom.
Rhianna firade påsk med oss och vi firade som sagt i vackra Småland och åkte in i en skogsby som heter knutstorp och det är en mysig lantställe som min kusin bor i.
Vi hade härliga dagar där och solen sken strålande. Vi hann med att koppla av, spendera tid med mina föräldrar, hoppa studsmatta, rida på hästar och mycket mer.
Påskhelgen var helt underbar och vi är så nöjda så nöjda!

Det är inte lätt att lära sig...

Jag och barnen firade påsk hos kusin, Lena. Hon driver ett eget företag - Hund och katt trim och pälsvård.
Jag occh Athina passade på att lära oss hur vi ska klippa Buster och det var inte lätt, men kul var det. Innan
vi klippte honom så var hans päls så tjock och nu är pälsen kort att han ser så liten ut. Tack fina Lena för din
tid och vi hoppas att vi kommer ihåg hur vi ska göra annars får vi väl komma och försöka igen hos dig.
Buster gillar inte att bli klippt så han bet så var tvungen att använda munskyddet. Han är inte van vid det, men förhoppningsvis så lär han sig med tiden och slipper ha det.
Kusin Lena visar hur jag ska göra så hon är min goa och fina instruktör
Här visar Lena Athina hur hon ska föna Buster och sen klippa mer så att det blir mer rätt och jämt med hans hår.
Nu syns det att Tina är nästan klar och visst blev Buster fin.
Hoppas vi kommer ihåg när det är dags att klippa honom igen!
Tack kusin Lena för hjälpen :0)

<3<3<3 Att få sms <3<3<3


Bild: Erica E


Att vakna på morgonen och kolla mobilen och sen få se med leende på läpparna:

Jag älskar dig. Finaste mamma. Med hela hela mitt hjärta ♥♥


Jag älskar dig med tösen min!Stortösen - tomt utan dig!


Det har bara gått 3 dagar sen du åkte iväg till Spanien med bästisen Pauline och hennes familj. Du är saknad, men samtidigt behöver du komma bort från all stress och jag hoppas du får fina och härliga dagar med familjen.

Hittade gamla bilder på dig och Pauline och jag bara älskar bilderna - ty bilder säger mer än tusen ord.

Kram mamma!


Antagningsbesked!I dagarna fick tösen Tina besked om antagningen till Plus Gymnasiet som hon sökte till. Hon bestämde efter om och men vad hon egentligen vill läsa och bli i framtiden. I början funderade hon på Entreprenör, men sen med tiden så insåg hon att det är till Stylist som hon vill läsa. Hon tycker om att sminka sig själv, sminka andra, är noga med val av kläder och är otrolig duktig på intredning här hemma och då var valet av att läsa Stylist något som hon självklart tycker hon ska satsa på.Det fanns flera gymnasieskolor och det var svårt, men hon fastnade för Plus Gymnasiet som är ganska ny och bildades för 2 år sen. Det är tufft att komma in på just den skolan eftersom det bara är en klass som bildas varje år och där blir bara 30 elever antagen för varje klass och program. Med glädje fick hon antagningsbeskedet i veckan och kom just in i det programmet.

Grattis tösen min och jag tror på dig

Kram

Grattis till min gud dotter!Tänk att tiden går fort och i dag den 14 april fyller du 1 år. Förstår inte - minns dig som liten så liten och vips är du ett år med full av energi och envis min.

Grattis fina Thyra på födelsedagen och ha en undebar dag!

Kram från gudmor

Jag förundras...Jag förundras över hur mycket jag orkar med allt - ensamstående mamma som gör allt för barnen, att hinna med allt och jag ser trots mig själv som stålmorsa och det är jag glad över.


Det är inte lätt med två tonårstjejer  vars en som är på väg mot vuxenlivet. Den ena har det tufft och jag ser till att vara där för henne, den andre har sina svackor men som mor är jag där och stödjer henne.


Grabbarna mina vänjer sig vid att alltid vara hemma och jag gör allt för dem så att de får ett tryggt liv. Med det kamp som jag genomgår för grabbarnas skull så längtar jag efter den dag då allt blir klart och då kan jag känna mig trygg att de kommer att få en bra uppväx och de är mina ögonstenar precis som mina tonårsdöttrar.

 
Jag älskar mig familj för


Barnen ger mig så mycket livsglädje och kraft!.


Jag älskar mig själv för att jag orkar kämpa med medgång och motgång!

Musik i hemmets vrå! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Våren är här :0)


Äntligen klar!

Efter ett irriterande helg pga stök överallt på grund av att hallen inte var klar så blev jag glad när jag kom hem från jobbet och fick se en fin hall hemma. Jag är nöjd med valet av tapet och nu saknas det bara lite prydnad saker och sen blir det klart!.


RSS 2.0