Kommer att sakna dig, Asta!

I 4 månader hann jag lära känna Asta som är en rottweiler och den kelsjukaste hund jag mött. Mannen min hade två hundar, Asta och Donna och jag hade i början svårt att skilja på vem var vem för båda var ju lika kelsjuka vilket var härligt.

Med tiden kunde jag skilja på dem.

Tyvärr av någon anledning fick tikarna nog och började slåss. Det mesta handlade det nog om ledarrollen - vem ska vara flockledaren?

3 gånger blev det vilt slagsmål och det gjorde ont i hjärtat att de inte längre kunde komma överens och att man var tvungen att sära på dem.

Efter det 3:e "catfight" hade man inget val och vi efterlyste någon som kunde ta hand om Asta. I dag den 29 aug kom en från Skara och tog Asta direkt. Jag lider så med älskade Bosse som tog det hårt och jag är lika ledsen jag med. Ibland finns det mening att sånt händer.

Det som är skönt är att Asta kommer att ha det bra och man slapp avliva henne.

Tack för tiden och du är saknad och jag ska minnas de bästa dagar och stunder jag fick ha med dig.


Grattis Daniella 

18 år har gått sen du hastigt rycktes bort från nära och kära.

Hur hade ditt liv varit om du levde idag? Du var en självsäker ung kvinna som siktade högt på dina mål och jag vet att du skulle ha följt dina mål för vi har levt så nära och som systrar en tid när vi pluggade på Gallaudet.

Idag skulle du ha fyllt 40 år och du skulle nog haft en stor fest så mycket du älskade med att ordna fester. Du och jag fixade fester en hel del ihop och bjöd de som betydde mycket för oss.

Jag är tacksam att jag fick vara en del av ditt liv och jag saknar dig så.

Du kommer alltid vara en del mitt liv!

Grattis älskade vän på 40 årsdagen 


Regnbågen

När regnbågen tittar fram så är det en magiskt känsla och jag tror att många känner samma sak!

Bild: Addie


Dagens nya rikedom!

Idag fick jag mycket bra och värdefull information om dövblindhet och det kallar jag rikedom. Jag har några vänner som ser och hör dåligt och det betydde mycket för mig att få mer information och jag hoppas få mycket mer kunskap längre fram. Tack FSDB med Anne-Maj i ledningen. Kram Addie


Sommaren...

 
Sommaren har gått otroligt fort och det lider mot sitt slut och snart får man åter vardagslivet igen med hemmet, barn, skola och allt som man vanligtvis gör varje dag. Jag har i sommar jobbat otroligt mycket och inte sett mycket av pojkarna, men trots det så vet jag att de har det bra och jag är tacksam för att de ställer upp så att jag kan jobba. Längtar att veckan ska gå fort och snart får jag träffa mina älsklingar.
 
Tina är som sagt i USA och hälsar på sin pappa och det är ju bra att hon får spendera med sin far som hon egentligen knappast känner. Hon har inte växt upp med honom så det är ett gyllene tillfälle för far och dotter att umgås i hela 3 veckor tillsammans. Jag ska testa hennes ASL ( Amerikansk Teckenspråk) kunskap och se hur mycket hon kan eftersom hon gått på ASL kurs i 3 dagar. Längtar otroligt mycket efter henne och vill att dagarna ska gå fort.
 
Channie har jag sett mycket av och jag har varit mer som en boss än som en mamma eftersom hon jobbade för mig i 3 veckor i Leksand. Vi har haft våra stunder och jag är glad att se henne utvecklas. Att hon fått jobba på Västanvik i Leksand har också stärkt hennes självförtroende och att hon själv sagt att hon utvecklats sig bättre på teckenspråk. Hon vill gärna att jag tecknar mer hemma till henne och jag ska försöka göra så gott jag kan även om man har sina vanor hur man kommunicerar med henne hemma.
 
Med mina lediga stunder så har jag taqgit min tid åt att umgås med Bosse och det är härligt och jag trivs i hans sällskap. Jag mår verkligen bra och livet är bra just nu!
 
 

Till min älskade Bosse <3

 

 Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och  jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du  andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det  är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper  tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett  ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en  rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste  jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen  lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag  känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig,

stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha  varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner  hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

 

 


Mina pöjkar

Den här sommaren har jag knappt sett mina rara pojkar. Ni är saknad och snart ses vi <3


Saknar Tina!

Tina är i USA hos sin pappa och jag saknar henne <3


RSS 2.0