Måste bli van!

Mannen min är inte en höjdare på mobil så det är ingen ide att skicka sms till honom för han svarar knappast. Enligt honom tar det en så tid att svara och att han inte är så förtjust i det.

Jag måste bli van och jag ska försöka att inte klaga, men jag hoppas att han förstår att ett litet svar betyder mycket för mig.

Snart en månad!

 
Snart en månad sen stortösen min tog student. Jag har inte laddat upp bilder från studenten, men kommer att göra det sen. Tiden bara går och jag förstår inte varför tiden ska rusa så fort. Jag är stolt över tösen min och det ska bli spännande att se hennes stig hon kommer att vandra. Channie har sökt till olika kurser och så har hon Mc donalds vid sidan om  och jobbar. Hon drömmer dock om att få komma in på Kalles flygares skola som hon pratar om och jag försöker stödja henne i all beslut hon vill göra. 
 
Älskar dig tösen min och jag kommer alltid att ställa upp för dig
 
-Mamma

Att känna lycka!

Bild: Google
 
Det har gått lite över 2 månader sen jag träffade Bosse och som sagt trodde jag inte att jag skulle få känna livets lycka. Jag måste erkänna att jag blivit proffs på att inte klaga och peka på fel och vara petig som jag nog var innan. Idag kan jag förstå att jag verkligen sökte fel med de jag hade förhållande med, men det var ju så att i min värld ville jag ha en perfekt karl och en perfekt karl ska inte a några fel och jag fick ofta höra att jag hade för höga krav och sänker jag inte mina krav så blir jag singel livet ut. Vännerna har nog rätt och jag lyckades sänka kraven och den är som bort blåst!
 
När jag tittar på Bosse så är han så rar, helgo och han är en enkel man och tittar jag på honom så slår hjärtat som bara den. Jag ser brister hos honom, jag vill ändra på honom, men med förvånandde min så säger jag inget och pekar inte på de fel man ser hos honom och jag tror inte han vet hur jag har varit mot mina tidigare ex, så han kan skatta sig lycklig som slipper en satkärring som jag tidigare var. Vårt förhållande är relativt ny än så frågan är hur länge det håller och hur länge jag kniper käft ovh inte säger något och jag hoppas att jag klarar det så länge det går. Visst finns det saker man vill kompromissa, men det får jag ta sen.
 
Just nu känner jag bara lycka och jag tycker att kärleken är härlig och jag är så himla KÄR!
 
 

Trög med bloggandet!

Jag är väldig trög när det gäller att blogga, men jag ska som jah säger varje gång bätra på mig att blogga. Nu är det sommar och jag borde ha mer tid åt dt så skärpning från lilla moi.

Hoppas ni trots allt tittar hit då och då och jag ska berätta allt mellan himmel och jord!

Ha en skön sommar folks!

Äntligen är sommaren här!


RSS 2.0