Gamla tider!

Channie ett år tillsammans med mig och underbara gammelmormor, Elsa!


Tiden bara rusar!

Dags att acceptera att det är exakt två veckor kvar till tösen min tar student! Det är verkligen en vemodig känsla men ack va stolt jag är över min tös!


Brist på tid!

Jag har märkt att här rådet det brist på tid att blogga, men jag hoppas verkligen att jag får mer tid nu när det närmar sig med jobbet och att jag slutar hos Riksteatern. Jag har ingen aning hur det blir i höst! Jobbat så mycket att jag knappt hunnit söka jobb och det e crazy! Jag fasar över att jag ska kontakta min A-kassa för de har krånglat så mycket innan. Jag hoppas att man åtminstone hittar jobb snart!


<3<3<3

Addie!! Att vi träffades var en slump, som snabbt växte till ömsesidig kärlek. Känner mig hel hos dig <3 Bosse

Bosse är mannen i mitt liv!


Nu vet jag vad äkta kärlek är!

Jag har varit kär i många killar, haft fåtal pojkvänner och varit gift och på kärlekens stig har var och en varit unik. Det har också varit tufft om jag tänker på min senaste förhållande som varit både dans på rosor och ris med taggar. Det senaste resulterade att jag blev så bitter och ville aldrig ha ett förhållande. Trodde inte ens på kärleken i hela 5 år!. Aldrig trodde jag att jag skulle få uppleva något så magiskt. Det går inte att beskriva hur jag känner, men jag är så lycklig kär så kär. Bosse är mannen i mitt liv.


RSS 2.0