Fin dag..

Fin dag var det idag - solen sken strålande och man såg kyla ute och is överallt med fross och jag tycker det var vackert att se det. Man ler när solen tittar fram och för många av oss betyder ljus mycket än att det ska vara mörkt, grått och trist.




Prinsarna var på Halloweenfest som föräldrarsektionen för Dövas Förening i Örebro Län ordnade. Colin som spiderman och Yannick som gladiator. Barnen lekte och busade och det var cirka 25 barn och man hann med en spökvandring och det var kul att se alla barnen med spända ögon av nyfikenhet. Tyvärr var min mobil helkass så det blev inga bra bilder att sätta upp här. Vill rikta ett stort TACK till Föräldrarssektionen för att ni ordnade en kanonkul Halloweenfest och grabbarna kom hem glada och helt utslagna - de somnade typ kl halv åtta så för dom var det en succe'



Fixade tacos - barnens favorit och vi åt gott och hade en fin stund och i hemmets vrå lyser många tända ljus och det är så mysigt när mörkret faller utanför och att man bara kan sitta med barnen och mysa - det är det bästa jag vet.

Önskar er en fortsatt skön lördag

Addie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0