Uppföljning av CI...

Är på Centralen och försöker få tiden att gå fortare genom att kolla lite mail här och sen skriva lite om hur dagen varit på Huddinge Sjukhus.

För en tid sen berättade jag att jag beslutade att genomföra CI operation. Jag vaknade tidigt i morse för att ta tåget till Flemingsberg och vidare till sjukhuset för att träffa läkarna, pedagog och hörselingenjör.

Jag är nöjd med dagens möte och nu börjar tiden närma sig till en operation. Jag fick gå igenom och bestämma vilken typ av hörapparat jag vill ha. Det finns 3 typer av hörapparater som görs av USA, Australien och Österrike. Jag valde den som kommer från Australien för där fanns det inbyggd hörselslinga vilket inte gjorde på de två övriga som fanns. De flesta som bestämmer sig att CI operera sig väljer just den modellen som jag tog. Jag fick även träffa en hörselpedagog som berättade vad som kommer att hända efter man fått sin CI och till slut träffade jag läkaren Anders och vi diskuterade om vilken sida jag ska genomgå operationen. Egentligen skulle han testa mina hörselnerver, men efter att vi diskuterade och att jag sa att jag alltid använder den högra sidan med hörapparat så tycker jag att det är bäst att operera just den sidan. Anders höll med och sa att det var så han tänkte också eftersom man kunde se på diagram att jag hör bättre med högra örat med hörapparat än vad jag gör med den vänstra. Så jag jublade att jag slapp genomgå test för min hörselnerv. Enligt de som genomgått det har de sagt att det gör så ont så ont och jag giller egentligen inte smärta så jag var jätte glad att jag slapp få göra det.

Nu börjar det hända saker och fick veta att jag kommer operera mig i slutet av mars och därefter blir det en tuff period, men jag kommer klara det och jag tycker det ska bli spännande men samtidigt får jag inte ha höga förväntningar.

Nu ska jag avsluta här och köpa något gott innan jag ska hinna med tåget tillbaka till Örebro.

Ha en skön helg ni läsare som tittar förbi här.

Kommentarer
Postat av: Tiny

Strong gjort å genomföra detta! Håller tummarna på en bra operation!! :D
Kraammm!!!

2006-02-18 @ 17:21:49
URL: http://cerine.blogg.se
Postat av: Cokoris

:-) packar för fullt jag också, men mycket kvar ändå.. puh säger jag bara.. så lite tid kvar nu har en hemtenta, en uppsats, ska till örebro, göteborg m.m sen e det dags att flytta ..förstår ej hur jag ska hinna med allt ibland :-) fel tidpunkt.. jaa, lycka till med flytten när flyttar du? jag 1 april.. KRAAM sms:ade dig nyss oxå..

2006-02-19 @ 22:11:22
Postat av: Anne-Maj

Låter spännande och nytt! Ska bli skönt att skrika på dig:-) skämt åsido! Kramar...

2006-02-19 @ 23:03:23
URL: http://anne-maj.blogspot.com
Postat av: Camilla

ska tänka på dig då du genomför detta! Stor kramis

2006-02-20 @ 22:43:34
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: Cokoris

vännen... tine uppmärksammade (tur ngn har ögon hehe) att du mailade till min fc-adress som jag ej använt sen jag slutade i leksand.. därmed ju typ 8 år sen nu.. hehe, hajar inte att du har kvar adressen men om jag inte ska missa ngt mail från dig, skicka till hotmail alltid säkrast kort, hotmail har jag ju alltid kvar oavsett var jag befinner mig, vad jag har för bredband leverantör etc.. swipnet- adressen försvinner ju snart nu när jag flyttar!! lycka till med flytten i morron tänker på dig. snart mitt tur :-) kraam

2006-02-21 @ 19:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0