julhäsning

julhäsningGod JUl och Gott Nytt År önskar jag eder alla.

Ha en fin och lugn jul nu och stressa inte.

Kram Addie med familj

Julkort och annat...

Jag känner mig duktig som lyckat skicka iväg 22st julkort i år via vanlig post. I många år har jag skickat hälsning via email och ibland kan man känna sig dum att man gör det för att det är enklare. Tycker det är synd att så mycket av vår fina tradition försvinner. Nu känner jag att man gjort något bra.

Julklappar börjar synas men än är det en hel del kvar att fixas.

I dag hade jag prov i engelska och jag känner att det blir bra resultat.

Kylan är här och det känns bra så hoppas att vi får snö nu snart i dagarna för det är ju inte många dagar kvar till jul.

Kram Addie

I dagarna...

I dagarna har jag funderat och tittat på mina söta och stora prinsessor och frågat mig själv vart tiden har tagit vägen??. Varför går alla dessa år förbi allt för fort?. Vad hände egentligen mina prinsessor var ju som nyfödda i går men är det inte längre idag.

Jag känner mig stolt som mamma och vi har gjort så mycket ihop alla dessa år. Under mina prinsessors uppväxt har jag alltid undrat över hur de är och blir stora och självständiga. Jag tycker det är fint att vägleda dem på livets stig även om stigen kan vara krokig och så mycket som står i vägen när det handlar om tonårstrots eller sånt som gör att vi har helt olika åsikter.

Jag känner mig i dagarna som om jag ska bli en liten tummelisa för de växer så det knakar och jag krymper för varje år. Jag trodde inte att de skulle bli så långa som de är nu. Speciellt min äldsta prinsessa har redan gått förbi min längd och är längre än mig. Min andra prinsessa är nästan lika lång som mig så om ett eller två år så är hon definitivt längre än mig.

Med min långa prinsessa kan jag nu i alla fall tala om att jag inte kan handla på systembolaget eller köpa en cigg till en vän. Med henne får man alltid frågan om leg och jag kan skratta och fråga om kassörskan skämtar men en och annan har sagt ” vi måste fråga för att vara säkra på att du inte langar eller köper en cigg till henne”. Eller så säger de ” vi måste ha koll för att se om du verkligen är i den ålder man tillåts köpa cigg eller vin o vice versa” . Jag kan fråga mig själv o undra om jag verkligen ser ut som en tonåring, men jag njuter av varje gång när jag visar min leg för då vet jag att jag är en otrolig ung mamma enligt dem

Jag tittar på mina töser och bara känner stolthet inombords och jag älskar flickorna innerligen mycket. Två söta prinsar har jag också som betyder så mycket för mig men de har långt till livets stig och om många år kommer jag ha samma känsla som jag har med mina prinsessor just nu.

Här är nytagna bilder på mina prinsessor och se och tänk - snart är jag en liten tummelisa!!!.


Här är min stora prinsessa 13 år och jag visst är jag kort? channie o jag
Här är jag och min andra prinsessa snart 11 år och snart hinner hon ikapp mig.

Tina o jag


Saknaden är stor

12 år sen har gått... Den 4 dec hände det som inte fick hända... Stureplansmordet och varje år den 6 december tänker jag alltid på en speciell vän.

Daniela Olympia E Josberg - du är saknad och trots 12 år sen du dog, så
kommer du alltid att vara saknad.

Älskar dig min precious vän och tack för att du en gång fanns i mitt liv.

Min vän Daniella


smått o gott

Ska man säga att helgen var lugn? Knappast...

I två dagar hade jag loppis för att bli av med saker, men inser att jag måste nog ha loppis flera gånger för att bli av med så mycket saker som möjligt. Följer - Rensa röran som har med Feng Shui att göra.

I lördags gick jag på visuel filmgala som är ungefär som oscar fast att de som filmat är döva och jag är riktigt imponerad över hur skickliga dessa unga människor är som skriver manus till film och producerar film på teckenspråk. Det var härligt att få se och uppleva de som fick pris för bästa biroll, redigering, film, skådespelare och lite till. Jag hade väldigt trevligt resten av kvällen och kom hem väldigt sent och dagen efter var jag på plats kl 08 för att fortsätta med loppis och jag var inte alls trött.

I dag har jag fikat med en kär vän som jag saknat mycket. Det är viktigt att man bryr sig om vänner och vi pratade mycket om livets mening. Vi lever i en cirkel och vi lär oss mycket av den. Vänner kommer och går på livets stig och man lär sig sina misstag, man lär sig mycket och genom stigen kommer vi alltid att möta hinder och antigen besegra den eller kämpa mot den.

Jag tycker det var bara härligt att få träffa vännen och hon är helt enkelt en precious vän som jag inte vill förlora. Tack för att du finns.

Hoppas ni får en fin vecka..

Addie

RSS 2.0