Inredning

Att inreda i hemmet är något som är en av min svagaste sida. Jag tycker ärligt att jag är så dålig på att komma på ideer om hur man ska göra vårt hem trevligt. Jag frågar mina vänner om råd och tips och de kommer med bra förslag, ändå  har jag inte den viljan eller kraften att försöka inreda hemmet.

Vännen A sa att börjar man så blir det lättare efteråt och det är ju det jag vill försöka göra. Jag avundas ofta när jag hälsar på nära och kära och ser hur fint de har det och hur bra de gör med heminredning och önskade ofta att jag också har den förmågan.

Men nu har jag den kraft och ork och jag har bestämt mig att första projektet för att fixa lite här hemma är att börja med pojkarnas rum. På blocket hittade jag en våningsäng som jag länge letat efter och den fanns kvar så nu hoppas jag få hem den till helg. Och jag har nu också bestämt grabbarnas rum som bamse tema för de är helt galna i Bamse, Skalman och lilleskutt. Tror inte så många familjer har det så det är nog kanske lite annorlunda. Här visar jag pojkarnas rum hur det ser ut nu och kommer plåta efteråt hur den ser ut när rummet är klar.

Dags o kavla och sätta igång med mitt livs första projekt.

Ideer o tips tas gärna emot  jag blir bara glad om jag får lite knuff på vägen..

Så här ser killarnas rum ut nu..


colrum
   grabbrum p?jkrum sang pojkrum

Ska bli spännande och se hur det blir sen...

Kommentarer
Postat av: Maria Bra

alltid kul med att göra om någoting i rummet. en tips, "rullgardin" som man kan sytt själv, som du såg jag gjorde i min sons rum, varför inte så där i pojkarnas rum på annan fönster ?? bredvid tv... med trevlig tyg som pojkarna gillar.. Kramm på dej !

2007-03-15 @ 18:09:41
Postat av: Anonym

Kul med inredningsprojekt! :-)

Bäst att se på plats vad som kan fixas, hjälper dig gäääärna det vet du!

Pözziz!

2007-03-21 @ 18:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0