Nu är det klart...

Idag damp det ett brev som var tung från Worldtravels och då insåg jag att biljetterna är klar och att flickorna ska helt klart åka till USA över påsk. Det är med blandade känslor för mig som mamma, men samtidigt är det bra att flickorna får träffa sin pappa som dom inte träffat på 2 år.

Den här gången åker de helt själva utan mig och de ska vara borta i lite över 2 veckor. Jag har sett till att de får en "ledsagare" från starten till ankomsten och även när de reser hem. Skönt för mig som mamma att veta de är i tryggas händer.

Nu tränar flickorna för fullt med mig med Amerikanskt teckenspråk för att de ska kunna kommunicera med sin pappa. Förut var jag alltid den som fick tolka så nu har de inget val och jag tror det kommer gå rätt bra.
En till två gånger i veckan pratar vi med Larry (flickornas pappa) via webcam och det är kanon och man kan diskutera om saker inför deras resa och jag se hur det fungerar mellan oss som föräldrar.

Jujst nu är jag inte nervös eller orolig men när tiden närmar sig till den 27 mars kommer jag nog vara det och första natten kommer jag definitivt få en dålig sömn.

/Addie

Kommentarer
Postat av: Cokoris

Vännen..förstår det känns nervöst skicka iväg flickorna ensam over there.. det kommer gå bra. ja nu finns inte du med som tolk heller, men det kommer också gå bra det.. perfa de tränar nu med dig ;) kraaamm!

2007-03-05 @ 19:44:18
URL: http://cokoris.blogg.se
Postat av: Tiny

haha, visste du allt om mig då? ;) Å du - de e inte 10 år! Vänta 5 månader till! ;) De måste vi fira förresten!! :D

Å du - dina tjejjer grejjar det kanon - de ser fram emot det såpass! :D

Puzz

2007-03-05 @ 20:11:54
URL: http://cerine.blogg.se
Postat av: maria bra

Va kul att din flickorna åker snart till USA, samt kul för dom att träffas sin pappa. det går säkert bra samt tur att det finns "ledsagare" som kan hjälpa till.. Kram puss

2007-03-06 @ 10:49:39
Postat av: Maria Jonsson

Oj!!Härligt åka overthere... Men tjejerna grejjar det nog.. Mamman är alltid orolig på något vis.. Men det är ju sådana känslor man alltid bär på sig!
KRAAMM

2007-03-07 @ 20:47:04
Postat av: Ingela

Vad roligt för tjejerna att få träffa sin pappa. De får säkert en kanonresa!

Kram kram puss

2007-03-08 @ 08:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0