Utmanad igen av Rainred

 

Spelreglerna.
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. 

1: När jag går upp från sängen tidigt på morgonen oftas ca kl 4 eller 5 så diskar jag gärna eller städar bort småprylar, dammar tills jag blir nöjd och sen går jag och lägger mig igen. Det kan hända jag gör det på vardagar då och då men ofta är det på helgerna!!


2: Mina döttrar älskar att plåta sig själva med sina mobiltelefoner eller med webcam vi har här hemma och nu har jag börjar göra det också trots jag är en mamma på 27 år och kan larva mig lite som döttrarna gör när de plåtar sig så..

3: I min skalle så kommer det ofta musik och då kan jag dansa utan att tänka om andra ser mig och undra vad jag gör.

4: Jag sover ofta med min CI apparat tills jag hör någon snarka och stänger av den ehh!!.

5: Jag är en äkta hamster som har mycket saker och sagt tusen gånger till mig själv att jag måste släna all onödiga skräp man inte använder men slänger jag bort/säljer dom så får jag ångest av det.

6: är en bra organisatör på jobbet men inte hemma! :(

De jag vill utmana är:
Cokoris
NordGold
Anne-Maj
ElinLeticia
Pepo
Askungen


Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe har redsn gjort den, var utmanad för några dagar sen ..sorry! kram

2007-03-12 @ 00:31:32
Postat av: Anonym

Hej.. Kollade din blogg första gången, mkt intressant att läsa.. och spec där du tog upp om funktionhindrade människor, varför de inte finns mycket med i tidningarna bla Amelia, mama, osv...
Min fråga till dig. Har du tagit kontakt med dem?? varför inte vara med själv och berätta om dig och dina barn? Skulle själv inte tveka.. Kul se dig igår! Kramm!

2007-06-21 @ 13:24:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0