FACEBOOK - DET BÄSTA!!!!

Hej kära bloggläsare!

Jag vet inte om jag får flitiga besökare längre eftersom jag uppdaterar min blogg så sällan nu. Men så är det när man har jobb och barn att ta hand om och det är inte alltid man kommer på vad man ska skriva.

I tidigare inlägg skrev jag att världen är så liten så liten och det stämmer ännu mer för mig, ja jorden liksom skrymper ju närmare man känner sig med speciellt facebook.

  - Det skrivs mycket om Facebook att den är både bra och dåligt men för mig är den helt TOPPEN för jag har fått kontakt med över 30 vänner - de flesta bor i USA och några varstans på vår vida jord.

I början fick jag meddelande från min  väninna, Lisa Hastings som bor i Seattle, Washington State i USA hon uppmuntrade mig att bli medlem men jag ville inte det för ju mer man blir medlem i någon sajt ju MER man klistrar framför datorn och det är ju inte  meningen att jag ska göra det.

Sen var jag hos min väninna Ira och sov hos henne och då visade hon sajten och nu förstår jag varför Lisa envisades så för där fanns väldig många vänner som var medlem och som jag inte har sett eller hört i evigheter.

Jag bestämde mig att bli medlem och WOW!!! Det är det bästa jag gjort  faktiskt och glad är jag som åter fått kontakt med så många.. Här kommer några fina meddelanden från mina goa och rara vänner och ni är SAKNAD - är så GLAD att vi fått kontakt igen.

Jag översätter på Svenska  vad mina härliga vänner skrev till mig:

WOW!! Det är så underbart att se en bild på dig igen!. Det har gått så många år sen vi sågs. Hoppas du mår bra  och livet är bra för dig och din familj. Du ser så vacker ut på bilden och du är alltid vacker vet du Addie.

image120- Love Kathy McPhail, Austin Texas

*************************************************
Heeejjjj och WOWWW!!!
Det var evigheter sen jag såg dig. Hur mår du vännen min och var bor du någonstans?. Jag saknar dig så mycket och du är en av min bästa och goa vän man har i livet. Snälla skriv till mig så fort du kan här på facebook.

- Love Susan Straight, Germantown Virginia

*********************************************

HERREGUD....
Visst kommer man ihåg dig. Jag är så glad att du hittat mig. Hur mår du efter alla år som gått? Snälla berätta hur du har det.  Kan bara säga WOW och måste tacka FACEBOOK som fick oss att hitta varandra.

image121-Love Toni Fuller, New Jersey

****************************************************
HEY!

Jag är så lycklig att få höra från dig Addie. Hur mår du och var är du nu?. Jag pluggar just nu på Gallaudet för att läsa Master utbildning och hoppas ta examen våren 2008.  Tack vännen för att du hittade mig - Bästa dagen i mitt liv.

image122-Love Peggy L. Prosser, Indianapolis Indiana

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ÅHH HERREGUD Addie!

Det var så länge sen. Jag är säker på att dina flickor är STORA nu. Nate är 10 år och går i klass 5. Var bor du nu? 

image123-KRRAAMM Rachel H. Krauss, Illinois Chicago

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hey Addie

Jag kan inte tro att dina flickor har blivit stora och vackra som skönheter. De  var ju så små sist jag såg dem i Maryland. Hey, jag glömmer aldrig hur kul jag hade när jag kom och besökte dig och dina föräldrar i Sverige. Bor du kvar där eller?. Förresten välkommen till Facebook.

image124-Love Lisa Hastings, Seattle ,Washington State


Efter alla de här kommentarer så är jag GLAD över att vara medlem och just nu är det toppen och ta väl hand om vänskapens värde - det betyder mycket för mig och säkert för er.

Dagen efter jag skrev här så skickade min väninna Linda en bild på oss tillsammans med våra vänner. Koret togs 1995 och vi hade då Snowball som arrangerades i december.

Tack Linda för bilden - alltid kul och du skrev College memories och det håller jag med om.

image125
            bild från vänster: Linda D, Amy Gregurich, ?, Tiffany Basse och jag. 
Addie

Kommentarer
Postat av: Anna

kan halla med dig!! Varlden ar liten!!!! jag tvekade forst att bli medlem i facebook jag tankte ju samma sak som du.. inte nu med nya blogg... jag hade ju avslutat min blogg och andrat till en annan blogg opch bilddagboken nu.... sa kom facebook.. fick ju inbjudan fran vanner under sommaren men jag undvek.... tills den kompis som uppmuntrade och till sist blev jag medlem och fann manga som jag inte har sett pa ett tag.. det var kul!!! kram..

2007-10-23 @ 22:34:52
URL: http://nordgold.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0