I dag måndag den 28 april..

Som många av er vet så var jag för några år sen aktiv inom politik och organisation.

Jag tog timeout när jag fick mina prinsar och kände att jag ville satsa på familjen. Mina flickor såg ju inte så mycket av mig när de var små. De fick följa med på en del resor och sova på hotell och vara med på möten och de har sagt att de är tacksam över att de fick vara med och se hur jag jobbade. Det finns några lappar som jag sparat som de skrev ochj på lapparna stod det:

Nu ska vi prata om vad vi ska ha ute på skolgården. Anna vill ha gungstolar men Anton vill ha en plats där man kan spela fotboll. Vi måste komma överens vad vi ska ha. Vad tycker ni?

Härligt härligt att läsa det för det var ju ungefär så man själv pratade med styrelsemedlemmar eller på stora möten om. Flickorna förstod vad jag höll på med och jag har sparat lapparna som de skrev och det är kul att läsa för det var stora bokstäver och de kämpade så att skriva och jag minns att de då gick i mellanstadiet så ni kan tänka er hur skrivstilen var.

I dag var jag på möte  och det var på Kattungens förskola. Där träffade jag kommunpolitiker, representanter från Socialdemokraterna, Folkpartiet och Moderaterna, DHB, UH och några fler. Vi fick information om hur kattungens verksamhet har fungerat då man hösten 2006 började öppna verksamhet för hörande barn som har döva föräldrar. Det var intressant och man tog upp bra diskussioner om framtiden och hur det ska bli bättre på Kattungen.

Efter mötet så sa jag till mig själv: Man känner sig hemma när man diskuterar politik och att man vill se till det bästa för döva och hörselskadade.

Det är jag - det är sånt jag vill arbeta med och jag vill att vi med funktionshindrande ska ha det bra i samhället så nu har jag kraft och vill satsa på det som jag trivs där jag hör hemma.

Politikbloggaren Addie

Kommentarer
Postat av: Camilla

kanske en liten varning: det börjar en annan serie på måndag samma tid istället men jag vet inte om den serien är i din flickors smak men jag ska i alla fall kolla in första avsnitt "hyff" och se om det är ngt för mig! Terminator-filmen i serieform där killens tonårstid berättas...
Kramisar

2008-04-29 @ 10:25:56
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: maria bra

Syns på dej att du tycker om förening livet att syssla med.. kramm på dej :)

2008-04-29 @ 19:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0