Att läsa alla...

Jag kommer nu den här tiden att skriva om hur det är att kämpa med min vikt. Jag  vill så gärna gå ner i vikt, vara lagom smal, känna mig vacker,MÅ BRA och orka mycket med barnens aktiviteter. Men jag tycker det är kämpigt

Jag kämpar så gott det går

Jag är envis men jag vet att jag då och då faller för frestelserna som bjuds ut och man så lätt tar

Frågar mig ofta varför jag har e sån kropp som jag har idag som jag inte trivs med

Varför har andra så lätt att hålla sin vikt eller blir så lätt platta i magen efter de fött barn

Sådana tankar har jag ofta eller man kan säga allt för ofta. Egentligen borde jag vara glad över vem jag är och man får höra komplimanger från vänner som säger att jag är glad och har lätt för att skratta och att jag så sällan blir sur.
Det är sant, men jag kanske inte visar min innerst kännslor över hur jag egentligen tycker om mig själv. Visst är jag en mamma som har fött fyra barn och att jag är den jag är och ska vara glad över det - det är jag men inombords vill jag faktiskt ha en ideal - en ideal som just är att jag ska mår bra och känna att jag är vacker och trivs med mig.

Jag var så fixerd över att lyssna på vänner, läsa tidningar, lyssna på nyheter och så mycket mer - Att läsa detta:

                                                                                           


Hur bra är det egentligen för många?

Visst har man läst framgångar hos andra  som lyckats med att gå ner i vikt, men är mycket det som skrivs sant?

Köper vi och slösar våra pengar? Det är så svårt att veta och vi är så vana att lyssna och tro på experterna för de vet bäst och är utbildad. Det är bra att det fungerar för många men det fungerar nog helt enkelt inte för mig.

För några år sen var jag och testade hos    och jag tyckte i början att det fungerade bra, men sen kände man att man ska dit varje vecka och betala 100kr varje gång för att väga och mäta och kolla points och sånt. Jag upplevde att stressen kom och så måste man också hela tiden tänka på att man då har små barn och att inte alltid de recept man fixa alltid var bra för att kunna anpassa mig till barnen så de också ska tycka om det.

Jag har på sista tiden börjat mycket med   och tycker det fungerar jätte bra. Barnen har accepterat att vi äter mer fullkorn och mer grönsaker och det känner jag stor lättnad över.

Ibland är det så orättvis att jag ständigt måste tänka på att jag ska äta rätt för att försöka gå ner i vikt. För många är det ju inga problem de har ju bra  metabolism som dödar all fett och sånt - men vi alla är ju olika och det är ju bara att acceptera.

Nu när jag har en coach så känns det ännu bättre och jag hoppas med tiden att jag får den vikten och formen som jag så länge drömmer om. Det är ingen tvång dröm utan en dröm jag vill uppfylla och jag tror mycket på mig själv.

Så här ser jag nog ut för det mesta:    image162


Kämpar kramar från Addie

Kommentarer
Postat av: Tine

Fin sista bilden! Ja vi tillhör samma grupp, svårt me hålla vikten.. men nu banne mig! Snart så ses vi igen för å träna ;) Längtar! Ovanligt, jag brukar inte längta efter att träna, men när man nu sett resultat själv sååååå blir de kul igen :p
Puzz

2008-03-06 @ 13:45:14
URL: http://minds.blogg.se
Postat av: Anonym

De säger att det tar 21 dagar att få in en ny vana så när du nått dit så borde det bli lite lättare och då kommer träningen och den nya nyttiga matstilen bli mer vardag. Bra att du har en coach och en träningskompis. Då blir det lättare om man kan få lite push.

2008-03-06 @ 21:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0