Lite ditt o datt!!

Kär bloggläsare!

Någa saknar att läsa min blogg och som ni förstår är det ju mycket som händer hemma hos mig. Tyvärr har vår dator lagt av så det är bara att jaga efter en billig dator att köpa så nu kan man inte skriva hemma då vi lever i "stenåldern" just när det gäller dator!.

Jag glömde kvar min mobil hos min kusin i Småland och jag fick panik över det och bad kusinen skicka mobilen så fort hon kan.  Var utan den i 3 dagar och egentligen ska man ju försöka koppla av och vara glad över lite timeout från mobilen men NÄ jag är faktiskt BEROENDE av den och blev nästan tokig av att inte ha nallen!!!

Förstår inte riktigt hur vi klarade oss utan mobil o dator förut även om jag tycker att förr i tiden var det bättre för då var man inte så stressad som man är nu. Folket var mer glada, hade tid för familjen och allt om man jämför hur vi lever idag. Jag kände mig faktiskt stressad till MAX utan mobil för det är pga jobb, mina elever, mina flickor och folk som vill få kontakt med mig ang lgh som jag försöker hyra ut i Nora.

Nu har jag nallen och det är skönt och jag är lugnare på nåt sätt men ändå stressad inombords då man ska hinna med så mycket som kommer i dagarna och framöver.

Ang färg som jag och flickorna diskuterar om så vill Tina ha gammal rosa färg i sitt rum och jag suckar för jag vet hon kommer tröttna på det. Tösen Annie vill ha mörkbrunt i sitt rum och starka färger som ska lysa upp rummet, bland annt guld, stark grönt, rött och ja hon har en intressant inredningstanke.  Jag vet inte riktigt vad jag vill ha själv för jag är så himla dålig på sånt så jag kanske väntar med att måla mitt rum. Pojkarnas rum är jag sugen med nåt med rött och starka o glada färger och inte så som de flesta inreder i en pojkrum - det ska vara nåt annorlunda. Vardagsrum blir nog nåt med fondvägg som cappucino färg. Köket har jag inte bestämt än så jag får se hur det blir.

Snart ska jag försöka blogga igen även om det är så mycket just nu för min del.

Kram från Addie


Kommentarer
Postat av: Cokoris

hehehe diggar Channies färgval! :-) hälsahenne det...

Ja vi blir snabbt beroende av saker, så jag hade dött om jag varit utan dator och mobil hihi.. dator är jag utan när jag e ute på landet så där känns det alltid ok men härhemma utan dator = rena självmorden hihi.
kram

2008-05-16 @ 10:35:19
Postat av: Tiny

Ja, Channies fägval diggar jag rejält! Har hon varit mkt hemma hos oss? hehe.. Vi har ju dessa färger hemma.. hihi.. Hjälper gärna till me alla rummen! Å intressanta val du tänkt in i pojkarnas rum!!! Det är jag PIGG på! ;) Ja, det med o inte ha ngt avre sig dator eller nalle - de e stressigt! hih... Känns när jag är bortrest, hehe.. men när man är hemma i allvaret då är behovet STORT!
Ha de så QUL nu när du e på tjejmidda! PUZZ

2008-05-16 @ 10:59:12
URL: http://minds.blogg.se
Postat av: maria bra

En tips, hur pojkarnas sovrum ? Kanske en vägg med olika färg och sedan 3 vägg med enfärg.. Så en glad färg på en vägg. din sovrum, varför inte en färg på en färg och tre vägg på annan samma färg ? ja sant ang mobil. när min mobil inte funkar i några dagar så blev jag panik, tänker hur vi var förra, klarar utan mobil, vi klarar ju det utan mobil. men inte nu ? varför?? trevlig helg o hoppas vi ses snart.. kram kram :)

2008-05-16 @ 13:15:07
Postat av: Tiny

Allvarligt! Skönt kunna nå dej per mobil igen! :) =D
Puzz

2008-05-16 @ 22:11:42
URL: http://minds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0