Måndag den 6 april

Gick på stan med Channie och kollade lite tyg och ´spanade efter mönster till hennes balfest som sker dagarna innan skolavslutning. Solen sken strålande och man såg glada folk varstans. Hoppas man hittar det Channie vill ha för en väninna till mig ska sy hennes klänning. Det känns så otroligt att det bara är 2 månader kvar till tösen min slutar i nian.

Senare gick vi till



sökte sommarjobb till Channie och vi hoppas innerligen att hon får jobba nu i sommar. Örebro kommun erbjuder bara 3000 platser för de som slutar i nian och de som går första och andra året på gymnasiet så det blir inte så lätt och säkert blir det hård konkurrens så det är bara att hålla tummarna.

Det var inte lätt att diskutera veckor för det är mycket som Channie vill göra i sommar och det viktigast för henne är att inte missa Koda lägret i Leksand och resan till Frankrike med sin ledargrupp. Sen påpekade jag henne att vi har sommarstugan att tänka på  och för mig är det heligt att åka dit varje sommar.

Efter besöket så gick jag själv till en trevlig fika ställe och fikade en hel timme och läste en tidning och det kändes så skönt. Att slappna av och läsa och titta på folk ute det är sällan jag får chans att göra det så stor tack till Tina som passade grabbarna.

Trevlig afton!

Addiswa


Kommentarer
Postat av: Fia

Hej! Ja, det var en riktig mysig dag! :)

Jaa, kanske det. De har bra frukter i Almby, men tyckte det var dyrare där. Men det borde vara samma priser som på Västhaga pga samma företag.. Jaja, men jag får jämföra en annan gång. Hihi..

Har ett bröd i ugnen just nu, gottigott!

2009-04-07 @ 09:52:37
URL: http://edwugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0