Härlig tur till Ullared och sen komma till en otrolig vacker sommarstuga med så mycket snö!

Vi vaknade väldigt tidigt på morgonen och klockan var halv fem, men eftersom vi har lång väg så klagade ingen av oss att det blev så tidigt.

På väg till Ullared så sov vi för det mesta så vi alla var pigga när vi kom fram till Ullared

Glada pojkar som ska till barnhörnan undertiden vi handlar. Rekommenderar stort att lämna barnen där. Det är så skönt att strossa runt och handla och sen hämta glada killar när man är klar.Tummen upp för UllaredDet var lagom med folk och vi tycker det inte var så tokigt att julhandla dagen före och inga långa köer var det. Man kände sig inte stressad och så hittade man en hel del julklappar så vi kan tänka oss att åka och julhandla nästa år igen precis dagarna innan jul.

Vi handlade i ca 2 1/2 timme och det var lagom och vi åkte mot Småland och sommarstugan direkt efteråt.

Det är så mycket snö och så fint det såg ut när vi kom framJulgranen som är utanför dörren ska vi sätta upp på julaftonSöta mormor och morfar väntade på oss en hel dag och så hade de dukat fram lite gott till kvällen. Tomtegröt och annat julgott.syskonkärlekColin ville bestämt sova i den här lilla soffan och han somnade gott.Datorn ska följa med vart man än åker. Här sitter Channie och surfar sent på kvällen

Det är härligt att vars i sommarstugan även om det är rätt kallt inne. Vi har brasa och ser till att det är varmt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0