Life...


Bild: Google

Life is so hard - så tyder det på engelska och med bildens budskap sägs det mer än vad man tror och så är det på livet stig.

Vi alla får uppleva medgång och motgång och för mig är det motgång just nu efter gårdagens möte med cheferna.

Alla får veta före eller senare men ja - jag blir arbetslös den 1 februari 2010 och det första jag tänker


Det är trist att cheferna inte inser hur viktigt Resursbibliotek för Döva är

De har nog inte förstått vilket stort miss de gjort, men nåväl om det är ekonomin så kan jag inte klaga på det, men jag tycker de ändå ska lösa på något sätt.


Nu är det alltså hörande som ska styra verksamheten, alltså hörande som har så lite kunskap om döva och nu är det två av oss som försvinner som är expert på Dövkultur och vad man bör tänka på, men det blundar cheferna för.

Jag buggar och tackar för tiden jag fick jobba hos Resursbibliotek för döva och fick nya kunskaper och gav också en hel del kunskaper. Jag fick kontakt med så många som ville samarbeta, men allt det rinner nu ur sanden och det är så trist.

Just nu känner jag att jag bor i fel stad för det är allt för många döva/hsk som är arbetslösa och jag oroar mig att det kommer att ta tid för mig att  hitta jobb, men trots det försöker jag tänka positivt och har redan sökt ett annat jobb och varje dag får jag kolla på ams hemsida för att se om något jobb passar mig.

Det är tuffa tider för många och rädslan inom mig är rätt stor för jag har läst så mycket om att flera drabbars hårt av arbetslösheten och hur tufft många har det. Tänker på att jag också kommer ha tufft med familj och ekonomi skrämmer mig mycket, men det är bara att

HOPPAS HOPPAS OCH HOPPAS PÅ DET BÄSTA!

Kommentarer
Postat av: Ira

Åh det var tråkigt höra- inget kul alls.. ja det e ofta så, at de inte inser hur vktigt en projekt kan vara för döva de tror en hörande medarbetare kan göra samma sak..bah! och för din skull jäkla trist oxå bli arbetslös med 4 barn o allt.. usch! hoppas du hittar ngt annat jobb fort som ögat.. kraaam

2009-12-17 @ 18:47:44
Postat av: AnnaN fran Washington DC

Vad trist!!! det ordnar sig nog till slut iallafall... tank postivit!! krammm

2009-12-17 @ 18:49:44
URL: http://nordgold.blogg.se/
Postat av: Marina Nordin

Ja de är ju inte det man vill höra att man inte får fortsätta att arbeta, vet hur de känns, var samma för mig i somras,men jag hade väl tur som fick ett nytt arbete till hösten som var... jag håller tummarna för dig och hoppas att du hittar ngt nytt att göra... lycka till!!

2009-12-17 @ 19:59:16
URL: http://litenmajja.blogg.se/
Postat av: Iréne Thalin

Blir så ledsen, det du jobbar med är så viktigt... Du kommer få nytt arbete... du har mycket att ge!

2009-12-17 @ 20:32:01
Postat av: Britt

Oj, så ledsamt jag blir. hoppas du får ett jobb så fort. Kram.

2009-12-18 @ 19:08:10
URL: http://bijaadjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0