Semester

Nu har man semester att man bloggar inte lika flitigt. Det regnar ute och jag försöker få ordning här hemma och det är bra när det regnar.

Vi åker ner till Småland och vår sommarstuga om två dagar för att tillbringa dyrbara stunder, dagar och tid med min kära storebror Tomas som kommer på besök. Han är på kort visit till Sverige och det är härligt att han kommer med sin familj. Vi har inte träffats på 3 år så man längtar att få krama honom.

Ha en fortsatt skön sommar

Addiswa

Kommentarer
Postat av: Catharina

Njut av den korta sommaren! :) Sommarkram

2009-07-11 @ 23:31:22
URL: http://caromira.blogg.se/
Postat av: cina

typiskt.. jag har skrivit såååå lång inlägg till dig. :/ blir sur på mig för jag råkade klicka en fel invändnings knapp så kom jag tillbaka till mion blogghemsidan och tänkte skynda mig framåt och se om jag har texten kvar näää allt e borta. shit shit.

Skrive rmer i morgon för har tinnitus och tiden är sent nu ...tänkte passa på skriva informationen om lekbuslandet o lite annat och även tänkte precis dom du att jag skulle ta uppehåll från blogg under sommaren pga har semester men rå¨kade se din inlägg.. du får en ny inlägg igen imorgon om jag blir lugn och ro från flickorna ett tag hihi. kramkram o natti

2009-07-12 @ 22:46:16
URL: http://mimmimusspigg.blogg.se/
Postat av: Iréne K

Härligt med sommarlooooooooooooooooov!

Ses snnnnnnnart!!! tjolahopp!

2009-07-15 @ 11:56:52
Postat av: jenny

tack tack! hoppas ni kommer att trivas på villekulla!! kram

2009-07-16 @ 22:45:25
URL: http://jenny86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0