Barnens dag och Earth Hour

Det var en fin lördag trots att det snöade mycket.  Jag tog pojkarna ner till centrum för att det var barnens dag idag.  Här bjuder jag på bilder vad de gjorde och pojkarna var nöjda med dagen.


Mot kvällen förberede jag grönsaksdip och annat gott och vi bestämde att det får bli juice istället för läsk och det tycker jag är bra. För pojkarna var det mycket frågor om varför det är bra att släcka alla lampor och dra ut alla kontakter och varför man måste tänka på klimatet och jag svarade och berättade hur vår jord mår idag. De lyssnade med stort intresse och det glädjer mig. Bjuder bilderVi hade dåliga grannar för man kunde se att väldig många inte alls släkte så jag hoppas det blir bättre nästa år. Hoppas att ni gjorde det med och hade lika mysigt som vi i familjen hade.

/Addie

Kommentarer
Postat av: Fia

Ser ut som att ni haft en bra lördag! Kul att det var barnens dag på stan, synd att vi missade det.. Jaja, men vi hade trevligt iaf. :)

Er kväll såg mysigt ut, vi hade oxå det mysigt. Barnen somnade innan vi släckte lamporna. :) Våra grannar var heller inte så duktiga suck. Men det kändes bra att vi hade lamporna släckta, tror att vi får ha det lite oftare :)

Kram!

2009-03-29 @ 11:25:41
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: MariaJ

Vi släckte lamporna och det var jättemysigt att bara ha levande ljus!!!

KRAAMM

2009-03-29 @ 12:44:16
Postat av: Åsa

^Åh... syns ni har haft så mysig ni med ... det är gött med juice istälelt för läsk medan grönsaker och dip dem är pi götttt...

KRAAAM

2009-03-29 @ 20:25:10
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: Fia

Hihi, barnen är så nöjda med helgen, speciellt Edwin som har velat ha fotboll som tema. Det gick jättebra! :)

Ja, tiden går så fort nu att man inte hinner med.. :) men härligt med vår och värme nu. Kram!

2009-03-29 @ 20:50:41
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Tiny

Like us, bad neighbours! Light overthere! But in our house so dark so dark... :p

2009-03-30 @ 00:06:13
URL: http://minds.blogg.se/
Postat av: Iréne K

Här hade vi pyyyy mysigt och innan var vi ute och åt middag alla 6 på restaurang och var jättefina och sen när vi kom hem hade vi mörkt mysigt och med massor av ljus.. Ungarna somna jättefort! Så nu kör vi med ljus ljus varje kväll för alla sover så gott och så snabbt! WOW!

2009-03-30 @ 09:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0