Jag är sur på...Vädret för det har snöat lite och det blev kallare igen. 


Jag som vill ha vår vår vår våååååååårrrrrrrrrrrrVisst håller ni med mig? vi alla vill väl ha VÅR nuuu

Kommentarer
Postat av: Iréne

Ser bara en söt sur solstråle! =)))))

2009-03-23 @ 10:00:00
Postat av: Anonym

Vill du vinna en ny mobil?

2009-03-23 @ 10:02:28
URL: http://click.double.net/?25669;188;10613
Postat av: carina törnblom

Håller med!!! Vill också ha Vååååår. det var just det känslan jag fick o härlig var det men nu trist snööö igen..Fick veta igår när jag körde fr Uppsala då det var mkt snö i Örebro, och fick veta i lördags det var mycket snö i värmland. Då hade molnet flyttat för var på sin plats...Mmmm..Jaa ang napparna... va skönt för dig du menade att mormor o morfar tog hand om det o såg till att ungarna slutade med napparna? snällt av dom att hjälpa till o att det gick bra! För jag minns när jag pratade med min svärmor o diskuterade hur jag skulle sluta med nappen då föreslog jag kanske om farfar o farmor skulle hjälpa till när vi åkte bort på bröllopsresan. Farmor tyckte det var en bra idé men samtidigt kände hon som en förälderuppfostran som ska ta ansvar för det. jag blev lite paff o tänkte Öhh.. fel att be annan hjälpa till min unge att sluta med napp utan vi som har skapat ungarna ska vi göra på egen hand.

Ja det har jag aldrig tänkt på men det slog mig o tänkte jaja det stämmer de tär vårt jobb o göra det he he he.. Men vi lyckades i allafall då Amanda slutade med nappen när vi var i Turkiet. Farmor har kanske är gammalmodig och att hon tycker föräldrarna som skapat ungarna ska göra det pga ingår uppfostran. mmmm...Nåjaväl alla är olika så klart..upp till för var en som tycker det. bara intressant.. om hon inte svarat på det o hjälpte till hade jag inte tänkt eller kommit på senare ändå.hmm.

Ok ha en bra arbetsvecka! Ses på påskpysseln nu på söndag? Vi ska nog dit óm inget händer eller dyker upp..

2009-03-23 @ 12:01:44
URL: http://mimmimussepigg.blogg.se/
Postat av: AnnaN fran Washington DC

jag med.. det borjar ljusna har i DC och jag slipper vinterjackan!!! korsbarstrad borjar att blomma nu sa far man hoppas att dom stannar kvar tills jag ar ledig pa fred sa jag kan ta bilder..

kram

2009-03-23 @ 13:31:47
URL: http://nordgold.blogg.se/
Postat av: Anonym

Prata inte snö med mig :s

Fick plocka undan mina nya sneakers sur

2009-03-23 @ 20:13:06
Postat av: Ingela

Äh mitt namm försvann i förra inlägget, sorry

2009-03-23 @ 20:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0