Buster

Vi har nu haft Buster i snart en månad och det har gått bra. Det är mycket som han behöver lära sig för han missade så mycket där han bodde tidigare. Buster är 9 månader och han är en riktig busfrö och jag är så glad som har honom.

Det är himla skönt att gå långa promenader med honom och barnen har så roligt med honom ute för Buster springer och leker som en galning ute i snön ch jag blir lycklig av att se hur roligt de har tillsammans.

Bjuder lite bilder





Att bada var inte så populär för det gillade inte Buster, men det är ett måste ibland.



Älskar att se Buster sova på sitt speciella sätt på soffan.



En av våra dagliga promenader och det är bara så härligt.



Kommentarer
Postat av: Ira å Mio

Kul m flera uppdateringar idag, jaa eran jul lät jätteskönt kan förstå det e skönt med lugn o ro flickorna e ju stora, umgås med "vuxna" lite... mysigt!!



Hehe, Mio badar oftast 1 ggr / v och han gillar fortfarande inte att bli badad!!



Utifrån fotot verkar Buster avra större än Mio? Och bara 9 månader gammal han blir nog en stor mellanpudel.. mio är ju en liten mellan, på gränsen till dvärg.



Härligt med uppskattning av eleverna, jag blev bjuden på en tre rätters middag í Gamla stan av en föräldragrupp.. Snällt av dem!



2010-12-28 @ 15:12:40
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: mallan

vad härligt med ett inlägg om buster! haft en dvärgpudel tik i svart som din, adopterade henne som tvåring så det påminner lite av det inlägget här, att hon missade mycket förra hemmet osv.

Vofflan älskade simma ut i sjön, som alla pudlar men INTE dusch som din. lustigt. Testade med att sitta i badkaret med henne samtidigt, mycket bättre men lite äckligt för mig förstås så det fick bli plågsamma stunder för henne istället ensam i karet:)



Buster så fin, om du är i vänersborg och behöver hundvakt för en kväll vet du var du kan vända dig till;)

2010-12-29 @ 23:15:25
URL: http://fabriksflugan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0