Blir ni inte...



Blir ni inte nervösa när era barn hoppar studsmatta?. Jag blir nervös och ibland som en nervrak när de hoppar och testar olika hopp stil. Varje sommar så har mina barn blivit skonad från att skada sig och jag pustar alltid ut när hopp säsongen är över.

Men den här gången hände något som inte fick hända. Jag hann dessutom inte bli så nervös som jag brukar för man hade fullt upp att prata med släkten. Barnen lekte ju så fint tillsammans och hade så kul för de sprang, hittade på en massa olika lekar och så hoppade de studsmatta då och då.

Man hörde barnens skratt och sen plötsligt hörde man lilleman Nick gråta och han grät och hade så ont. Ramlade från studsmattan och vi var lite osäkra hur allvarligt det var. Nick fick gå in och titta på tv och ligga på soffan och då blev han lugn och klagade inte sedan ville han ut och leka med de andra och då tänkte vi att det är ju skönt. Det som störde några i släkten var att Nick lät handen vara nere hela tiden och han lyfte inte upp den utan handen var som en trashand om ni fattar vad jag menar!. Efter några timmar så var handen och armleden svullen och flera i släkten tyckte att han ska åka in till akuten så vi åkte in och ni vet hur väntan är så man fick vänta i timmar.

Efter röntgen visade det sig att han bröt två ben på två olika ställen runt handen och måste ha gips i 3 veckor. Jag suckade och bara tyckte det var jobbigt, men nåväl sånt händer och det är bara att acceptera. Nick grät så mycket när de skulle gipsa honom och tre sköterskor var tvungen att trösta och försöka gipsa honom och jag led verkligen med min pojke. När allt var klart så fick Nick en fin diplom och där stod det att han varit jätte duktig och tapper på akutmottagningen.

Vi kom in till akuten halv nio och fick åka hem klockan ett på natten så man var jätte trött och vi somnade bums när vi kom hem.

Snart ska vi åka hem till Örebro och det första jag tänker på är om folk kommer att reagera att man åker hem med två ungar som har gips - ja alltså Rhianna och nu Nick.

GLAD NATIONAL DAG ÖNSKAR JAG ER ALLA.


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag blev nervösa första gång när vi köpte studsmatta,. vi har nät runt i studsmatta så inte illa. Hälsa mycket till Nick och Rhianna. Glad National dag :) Krammm

2010-06-06 @ 08:40:21
Postat av: Jinna

Åh! Jag log när du sa om det som hände Nick. Men! Missförstå inte mig att jag skrattar ÅT det, utan att det hände just honom OCKSÅ, inte bara Rhianna. Vilken otur ungarna har. :S Intressant om hur Rhianna reagerade över det? :)

2010-06-06 @ 16:19:11
URL: http://www.jinna.se
Postat av: L J

ja josefin gjorde sig illa i studmattan när hon var runt 4-5 år..hennes pappa skulle på en fest i linköping med en kompis men han var tvungen att vara med henne ist då hon var så ledsen o inte ville vara hos farmor som dom sov hos då,stackarn..

ta hand om honom nu. kram

2010-06-06 @ 18:42:46
Postat av: Ingela

Ojdå en till unge med gips! :O Jaa fallolyckor är så vanliga med studsmatta. Nät är det bästa, köp det om ni inte har.

2010-06-07 @ 08:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0