Dagens bästa

Detr är sällan man känner sig så glad och i dag blev jag glad över bra händelser som hände idag.

För det första så fick man sms från vännen Johan som meddelade mig att jag nog kommer få ett jobb i höst.

Minuter senare fick jag sms från rektorn U som frågade om jag ville jobba på Tullängsskolan sär och jag tackade ja till erbjudandet. Så blev det fler sms mellan oss och kom överens att jag kommer senare i sommar och skriver på att jag börjar jobba hos dem. Man fick en väldig trevlig välkomnande från henne.

Så dagens ros vill jag ge till Johan för att du hjälpt och sett till att jag får jobba hos er och det ska bli trevligt att bli din kollega. Tack så mycket och det betyder så mycket för mig.


bild: google

Så har jag sagt till mig själv hela dagen och vet ni jag längtar redan att få börja jobba efter att man varit hemma i 4 månader så visst längtar man, men självklart vill man njuta av sommaren först.

Senare på eftermiddagen åkte jag och pojkarna för att fira min väninnas dotter som fyllde 4 år idag. Det var speciellt härligt och en av de bästa  händelse att just få träffa min kära  vän, Carina som kommit med sina flickor ända från USA. Alltid härligt att få se henne och hennes leende och jag har verkligen saknat henne mycket så välkommen hem kära Carina och även välkommen Tilde och Tindra.



Hade ingen bättre bild på mig och Carina, men det här togs för tre år sen då lilla Tindra döptes. Jag gillar faktiskt inte att se mig själv här för jag känner mig så tjock när man ser bilden på mig.

Men ja dagen var TOPPEN och jag sken som SOLEN HELA EFTERMIDDAGEN.


Kommentarer
Postat av: Rosi

Grattis till ny jobbet.. så kul.. vi kommer nog att ses där i skolan.jag jobbar på elevhem som tillhör er. :-)) trevlig midsommar kram.

2010-06-24 @ 10:16:49
URL: http://strandbergljung.blogg.se/
Postat av: din mamma Inger

Vilka härliga nyheter på samma dag!

Grattis till dig och hälsa Carina så gott.

Kram

2010-06-24 @ 10:25:34
Postat av: Maria

Äntligen har jag tid att skriva, har så fullt upp med renoverat varje dagar.. måste bli klar innan våra semester är slut. he he.. Grattis grattis till jobbet :) vi ses i höst :) Saknar dig vännen :) Kramm

2010-06-24 @ 21:26:59
Postat av: Jinna

Vad roligt! Det måste kännas skönt för dig som kommer att få fullt upp med rutin igen efter ett tag. Grattis! :)

2010-06-29 @ 17:59:59
URL: http://www.jinna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0