I dag...

I dag ska jag träffa en underbar vän - sist vi sågs var för 13 år sen ungefär och tiden har gått så otroligt fort.

Hon är i Örebro nu tillsammans med sin familj. Hennes man från tidigare förhållande har en dotter som nu tar student från RGD så de har åkt hela vägen från Tyskland för att uppvakta henne och glädja hennes dag.

Jag måste presentera min underbara väninna



Satu Worseck som jag lärde känna när vi tillsammans studerade på Gallaudet. Vi delade också lägenhet tillsammans med C och L och vi var alla skandinaviska tjejer som också delade med L som var Amerikan. Jag har många fina minnen från vår tid och jag minns hur vi impade Amerikanerna på hur bra vi var på att laga mat för de var ju hel kassa på det.

Vi såg också till att tillsammans med våra internationella vänner att ordna kunskapsvecka om olika länders mat, kultur och mycket mer för amerikanerna visste knappast var Sverige eller Finland låg eller till och med var Italien var. Vi visade Lucia och folkdans och så åkte vi till olika ställen runt naturen och tog med våra amerikanska vänner som förundrades över de vackra bergen och naturen - att de ens tänkt på det som bor i sitt eget hemland.

Det har gått 13 år sen vi sågs och jag är glad att du trogen har hållit kontakt med mig, att du har varje år skickat julhälsningar och till och med skickat gratulationskort till mig.

Nu längar jag så mycket att få se dig och vi har nog massor att prata om.

Välkommen till Sverige och till MIG - det här kortet vill jag ge till dig.


Bild: google


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0