Colins match debut

Söndag den 9 maj var det premiär för Colin att spela fotbollsmatch och han hade längtat så efter att få spela mot andra. Det var poolspel och spelade mot Adolfsberg IK (a och b lag) samt Adolfsberg forward. Vädrets makter var på vår sida och det regnade inte, men dock var det lite kallt och väldigt blött på marken eftersomd et hade regnat under natten.

Colin och hans lag, Rynninge IK spelade tappert mot alla lag och förlorade mot alla, men vi hade sagt tidigare till killarna att spela och ha kul så det var inga sura miner hos grabbarna utan de var härliga och glada. Man kunde ju se att de har mycket att lära sig och speciellt så behöver de lära sig hur man ska anfalla och en hel del teknik behövs för att de ska utveckla sig. Vet med tiden att de kommer utveckla sig och förstå spelets regler.

Man fick sällskap av Sofia och Niklas eftersom deras son E spelade för AIK så det var kul att samtala med Sofia. Sen var det himla kul att lilleman lekte med deras son H och det gick jätte bra och hade kul tillsammans. Både Sofia och jag blev förvånnad över det för vi har setts tidigare och då har lilleman o H inte riktigt lekt eller visat intresse för att lära känna varandra. Vi ska försöka ta och ses en vanlig dag som passar oss så vi kan umgås och låta killarna få leka tillsammans.

Här kommer bilder från söndagens match. De  små bilderna är klickbara.

                                                                                    


Här spelar Colin mot Edwins lag (Edwin nr 10)

                   


Detta bild: Niklas Odencrants

Jätte kul att få se dig, min kära Colin. Du var duktig och det var alla i din lag. En dag så blir ni lika bra som de ni spelade mot.

Stolt mamma


Kommentarer
Postat av: Fia

Hej!

ja, det var jättekul och träffa er! Hoppas det blir flera matcher framöver då Edwin och Colin spelar mot varan.. :D

Verkligen kul att Hugo & Yannick lekte bra ihop! Måste se till att göra det flera gånger. Bara och höra av er! ;)ses på fredag??? kram!

2010-05-11 @ 09:38:31
URL: http://edwugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0