Härlig mc tur...

Jag är glad att jag lyssnade på mig själv och avstod från helgens bravader i Örebro. Inga tankar, tvång och måsten - jag ville bara vara borta och träffa två härliga vänner som fyllde år och bara umgås och ha trevligt.
Helgen var lyckad och jag hade hur trevligt som helst.

I dag åkte jag mc med Jörgen, Pam och Cace och det var helt underbar att i hela två timmar åka och även pausa med kaffe och bensträckning. Jag fick reflektera, rensa mina tankar, fundera och bara drömma mig bort under färden när vi åkte från kungliga huvudstaden till Örebro.

Bilder säger mer än tusen ord:



                    



                   



Tack Jörgen för att du uppmuntrade mig att åka och ha trevligt vill även tacka Alexia och Ingela som sa att jag bara ska åka bort från allt och till sist tack till Pam och Cace för en trevlig mc tur. Sitter här och ler och känner mig glad.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vill hemskt gärna gärna skicka en riktigt kram till dej jag tåra också när jag läst din blogg.. jag vet du BEHÖVEr att kommer ut och ha KUL och satsa på din egen tänka och vara EGO. Jag är glad att du gjort rätt att satsa åka MC och haft kul i sthlm med din vännen m.m.



BRA gjort du addie. fortsätta säger NEJ när du behöver vara ego sig själv..



MÅNGA KRAAAAAM.... KUL såg dej ändå i sthlm men jag är "allvar" trööööööööööttttttttttttt den kväll. Hoppas vi får ses en dag och snacka massor när jag är pigg... KRAM igen

2010-05-31 @ 05:05:33
URL: http://smilesmilesmile.blogg.se/
Postat av: Ingela

Underbart att du hade roligt, det behövde du! Inte alls avvis på dig som fick åka MC ;)



Puss

2010-05-31 @ 10:05:43
Postat av: Iréne Thalin

Härligt att få susa fram! Hoppas du njöööt av helgen!



Vi skulle åkt båt men ändrade planerna och stannade hemma och bara vilade. Behövdes det också.



Nu ny vecka nya tag!.

2010-05-31 @ 12:02:29
URL: http://thalintankar.bloggplatsen.se
Postat av: Jinna

Vilken tuffing där! ;) Avis på dig som fick åka med MC, faktiskt. :P Kan tänka mig hur mycket du njöt av resan. Du har ju varit riktigt, riiiktigt snäll som ställt upp mycket, så det är odiskuterat något du förtjänar njuta av. Tummen upp!

2010-06-01 @ 18:26:58
URL: http://www.jinna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0