utv. samtal om Nick..

Känner mig glad idag efter dagens utv.samtal på Villekulla för att få information om hur det gått för lilleman Yannick.

                             

Nick är en glad och trygg kille i sig själv och han har utvecklat sig mycket på sista tiden. Det roliga är att Nickär en förebild för sina dagiskompisar och de alla ser upp till honom. Fröknarna tror att det blivit så för att han är en himla lång kille medan alla på hans avdelning är rätt korta. Nick klarar sig bra i sin roll att vara en bra förebild med bra ledarskap.

Han är duktig på att rita och träna ord och vill göra så mycket, men ibland kan självförtroendet bli ner till botten när han ser att andra klarar sig bättre än honom. Han behöver arbeta mer med sin självkänsla och självförtroendet.

Nick har också blivit så otrolig intresserad av att lära både fröknarna och dagiskompisar teckenspråk. Barnen frågar eller han visar dom hur man tecknar och detta har blivit väldig populärt. Nick har utvecklat sig så enormt mycket nu vilket är roligt.

Vi diskuterade mycket om hans framtid och att han snart ska börja i skolan. Vi bestämde att vi ska skriva kort om honom och att han behöver struktur och att det är viktigt att han får en bra struktur på skolan i höst.

Det som är skönt är att 14 barn från hans avdelning ska gå i samma klass när de börjar på OP skolan och det är ju helt underbart tycker jag. Så himla skönt och säkert stor lättnad för Yannick så att han kan känna sig trygg när han börjar skolan.

Tänk att tiden går så fort och att det var sista utvecklingssamtal idag när det gäller dagisvärlden.

Puss på dig Nick - du gör mig så stolt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0