Rensat kläder


Bild: Google

Dagen ägnade jag mig åt att rensa mina och barnens kläder. Allvarligt talat så fattar jag inte hur mycket kläder vi har. Jag gick igenom kläderna bara här hemma hos oss och det var otroligt mycket kläder. Nu har man en hel del till Myrorna och resten ska jag försöka sälja på loppis, några på tradera och på Blocket.

Tycker bara det är så otroligt att man har så mycket hemma så egentligen borde vi tänka mer på vad vi köper och om vi verkligen behöver det man köper. Visst vill man följa mode och dagens samhälle, men ibland borde vi stanna upp och tänka lite på att försöka ha de kläder man har hemma.

Vet det är svårt, men man blev jätte galen av att se hur mycket kläder vi hade hemma

Det kändes stor lättnad när det blev mindre i garderoben och lådorna och jag hoppas dock det blir så ett bra tag!

Hoppas ni hade en fin dag!


Kommentarer
Postat av: Fridolfina

Ja skönt att rensa ibland! Jag skänker också mina kläder till Myrorna men om de är trasiga/mycket slitna så slänger jag återvinningscenter nära Mellringe. ;) Ha det bra!

2010-11-08 @ 10:15:15
URL: http://tomaatti.blogg.se/
Postat av: Maria

Du är inte ensam med här, samma med mig.. rensa o rensa kläderna.. kram kram

2010-11-09 @ 21:08:57
Postat av: rebeka

hehe.. vad duktig du var! ja det har hänt mig. min sambo jinna tjatade varför har jag så många kläder som jag vill inte ge bort eller sälja.. och jag svarade "ja för att jag är tjejig, har du glömt ?" haha men till sist blev jag så irriterad för massor kläder som inte passar garderoben. sen bestämde jag att rensat alla kläder och tänker "där ska jag använda ofta?nej dåså bort med där även jag inte vill." men nån gång ska någon kläder sälja el ge bort.. =) kramm

2010-11-11 @ 21:12:12
URL: http://raisy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0