Ladies Night!


Bild: Google

Nu har man köpt biljett till Ladies Night som kommer till Örebro i November. Jag ska gå med P, M, L och J och vi köpte VIP biljett och med biljetten får vi vara med tidigare, äta gott och bara ha en trevlig stund innan vi går in och får sitta på första raden för att se Ladies Night.

Jag ser verkligen fram emot det och att ha roligt, koppla av och bara njuta av kvällen med vännerna.

Vi ses och jag längtar..

Kommentarer
Postat av: Camilla

Martin Stenmarck gick i gymnasiet samtidigt som jag, vi båda gick samhälle. vilket innebär att vi hade gympa samtidigt och under temaveckorna i gympa så brukade vi båda välja volleyboll så jag har båda spelat mot honom och i samma lag som honom! Han hade långt hår då!

KRAM

2010-09-16 @ 08:10:37
URL: http://rainred.blogg.se/
Postat av: pepo

och jag hade skåp mittemot honom. ;)

2010-09-16 @ 11:53:57
Postat av: Addie

Det där var fusk, Pepo och Camilla??? Tänk om det hade varit JAG som fått ha skåp mittemot honom.. Vad avis jag är när det va en snygging ni fick se på närhåll. Hoppas jag får se honom på nära håll nu den kvällen och bli plåtad tillsammans med honom.. Bara jag inte svimmar sååå!!

2010-09-16 @ 12:47:23
Postat av: Maria J

Ja jag hade också tänkt gå med min kollega. Vi ska också ta VIP pratade om men måste först kolla på jobbet om någon kan ta mitt pass på lördagen den 13 för ni ska väl gå när det finns tolk:)

Kraamm

2010-09-17 @ 16:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0